blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
12 Mart, 2025 16:30 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Rektör Kırışık: “KASEM Yeni Sistemi ile Dünya Çapında Eğitim Verecek”

Karabük Üniversitesi Daima Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (KASEM), bireylerin mesleksel ve ferdî gelişimlerini desteklemek hedefiyle 2000’e yakın online sertifikalı eğitim programı sunuyor.
Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, yeni sistem ile artık KASEM’in Türkiye ve Dünya çapında eğitim verebilecek bir muvaffakiyete ulaştığını söyledi.
İş dünyasının değişen gereksinimlerine yönelik hazırlanan bu eğitimler, iştirakçilerin mesleksel yetkinliklerini artırarak rekabet gücünü yükseltmeyi ve istihdam edilebilirliklerini güçlendirmeyi hedefliyor.
Mühendislik, laboratuvar, iş sıhhati ve güvenliği, mesleksel eğitim, şahsî gelişim, yabancı lisan, eğitmen eğitimi ve lisansüstü eğitim üzere birçok alanda düzenlenen programlar, uzman eğitmen takımı tarafından şimdiki müfredatlarla hazırlanıyor. Teorik bilginin yanı sıra pratik uygulamalarla desteklenen eğitimler, iştirakçilere kapsamlı bir öğrenme tecrübesi sunuyor.
e-Devlet Onaylı Sertifikalar
KASEM tarafından verilen tüm sertifikalar e-Devlet üzerinden sorgulanabiliyor. İştirakçiler, eğitimlerini tamamladıktan 24 saat içinde sertifikalarına e-Devlet hesapları üzerinden erişim sağlayabiliyor.
Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık daima eğitim merkezini büsbütün yine yapılandırdıklarını belirterek, "İsminden başlamak üzere bütün sistemini yine oluşturduk. Bu oluşturduğumuz yeni sistem ile artık KASEM Türkiye ve Dünya çapında eğitim verebilecek bir muvaffakiyete ulaştı. Verdiğimiz eğitimlerde çok büyük bir artış gerçekleşti. Artık 2000’e yakın eğitimi Karabük Üniversitesi Daima Eğitim Merkezi (KASEM) verebilecek. Bu eğitimlere katılanlar e-devletten online sertifika alabilecek. Böylece meslek edindirme, orta meslekler seviyesinde uzman eleman yetiştirme, kurumların gereksinim duyduğu eğitimleri işçiye verme, kendini geliştirmek isteyenlere yeni yetenek ve hünerler kazandırma noktasında çok kıymetli bir hizmeti Karabük kentimize ve milletimizin hizmetine sunmuş oluyoruz. Yeni yüzü ve yesyeni hizmetleriyle KASEM Karabük kentimize ve hemşehrilerimize güzel uğurlu olsun, hayırlara vesile olsun" sözlerini kullandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
09 Mayıs, 2025 04:37 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Akrobasi hareketleri pahalıya patladı: Kovalamaca ile yakalanan motosikletlilere 65 bin lira ceza

Düzce’de akrobasi hareketleri yaparak ilerleyen motosikletliler kovalamaca sonrasında yakalandı. 3 şoföre 65 bin 412 lira cezai süreç uygulandı.
Olay, Kuzey Etraf Yolu’nda meydana geldi. Güzergah üzerinde akrobasi hareketleri yaparak ilerleyen motosikletli küme trafik gruplarının takibine takıldı. Çamköy temas yoluna girerek süratle uzaklaşmaya başlayan motosiklet şoförleri trafik gruplarının kovalamacası sonrasında Koruköy Kavşağı’nda yakalandı. Orta sokaklara girerek kaçmaya devam eden şoförler ise şahin takımlarının çalışması ile yakalandı. Yapılan denetimlerde şoförlerin ehliyetsiz olduğu, kask takmadığı, adapsız ışıkların ve tarzına uygun olmayan aparatların olduğu belirlenince şoförlere 65 bin 412 lira cezai süreç uygulandı. 2 motosiklet yediemin otoparkına çekilirken, grupların şok kontrollerinin ise devam edeceği öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.