Reklam
Reklam
rektor kirisik karabuk universitesi bilim merkezli ogrenci dostu bir universitedir
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
07 Şubat, 2025 20:30 tarihinde yayınlandı
0

Rektör Kırışık: “Karabük Üniversitesi bilim merkezli öğrenci dostu bir üniversitedir”

Karabük Üniversitesinin senato toplantısında konuşan Rektör Prof. Dr. Fatih Kırışık, ’Öğrenci Takviye Koordinatörlüğü’nün kurulduğunu ve faaliyete geçtiğini duyurdu.

Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık’ın başkanlığında gerçekleştirilen senato toplantısında, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Elif Çepni, Genel Sekreter Lütfü Köm ve Karabük Üniversitesi senato üyeleri yer aldı.

Rektör Prof. Dr. Fatih Kırışık’ın 2025 yılı Ocak ayı içerisinde gerçekleştirilen çalışmaları anlattığı sunum ile başlayan toplantı, üniversitenin akademik ve idari süreçlerine ait kıymetli gündem başlıklarının görüşülmesiyle devam etti.

“Karabük Üniversitesi olarak öğrenci dostu bakış açısına sahibiz.” diyen Rektör Kırışık faaliyete yeni başlayan Öğrenci Takviye Koordinatörlüğünde öğrencilerin her türlü meselesinin dinlenip tahlil yolları bulunacağını söyledi.

Öğrenci Takviye Koordinatörlüğünün faaliyetlerinin tüm akademik ünitelere yaygınlaştırılacağını vurgulayan Kırışık, “Her ünitemizde Öğrenci Takviye Koordinatörlüğümüz bu çalışmayı yapacak. Gayemiz hem üniversitemizin faaliyetlerini ve siyasetlerini öğrencilerimize anlatmak hem de onların isteklerini, tekliflerini ve taleplerini toplamak” dedi.

Rektör Kırışık, öğrencilerin daha aktif bir tahsil hayatı sürdürebilmesi için bu cins dayanak düzeneklerinin değerine dikkat çekti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
d100de otomobil refuje carpti 2 yarali Z8Hb1zBA
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
14 Haziran, 2026 08:00 tarihinde yayınlandı
0 0

D100’de otomobil refüje çarptı: 2 yaralı

Kastamonu’nun Tosya ilçesi D100 karayolunda otomobilin refüje çarpması neticesinde meydana gelen kazada 2 kişi yaralandı.

Kaza, Tosya ilçesi D100 karayolu Çevlik köyü mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 34 DMA 929 plakalı Toyota marka otomobil, ismi öğrenilemeyen sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi neticesinde refüje çarptı. Sürüklenen otomobil demir bariyerlerin üzerine çıkarak durabildi. Kazada araçta bulunan N.O. ve A.O. yaralandı.

Kazayı gören diğer sürücülerin 112 Acil Çağrı Merkezi’ne yaptığı ihbar üzerine olay yerine sağlık, polis, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından araçtan çıkartılan yaralılar, ilk müdahalelerinin ardından Tosya Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin