Reklam
Reklam
rektor kirisik genc iletisimcileri sektore hazirlamayi amacliyoruz t86jieG3
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
04 Şubat, 2025 16:37 tarihinde yayınlandı
0

Rektör Kırışık, “Genç iletişimcileri sektöre hazırlamayı amaçlıyoruz”

Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, Safranbolu Türker İnanoğlu İletişim Fakültesi öğrencileriyle bir ortaya gelerek sohbet edip öğrencilere her mevzuda takviye vermeye hazır olduklarını söyledi.

Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, 2024-2025 Akademik Yılı Bahar Periyodu açılışı sebebiyle Safranbolu Türker İnanoğlu İletişim Fakültesini ziyaret etti. Akademik Konsey Toplantısı öncesinde öğrencilerle bir ortaya gelen Rektör Kırışık, Fakülte Dekanı Prof. Dr. Fatih Bayram, Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Mustafa İnce ile Dr. Öğr. Üyesi Bedirhan Karakurluk ve akademisyenlerle birlikte fakülte bünyesinde faaliyet gösteren uygulama alanlarını inceledi.

Ziyaret sırasında akademik ve uygulamalı çalışmalar hakkında bilgi alan Kırışık, fakültenin medya alanındaki güçlü altyapısına vurgu yaparak öğrencilerin kesimle iç içe eğitim almasının ehemmiyetine değindi.

Öğrencilerle yaptığı sohbette, bağlantı ve medya bölümünün değişen dinamiklerine dikkat çeken Rektör Kırışık, üniversitenin öğrencilerine sunduğu uygulamalı eğitim imkanları ile genç iletişimcileri kesime en uygun biçimde hazırlamayı amaçladıklarını belirtti. Ayrıyeten, fakültede yürütülen projeler ve geleceğe yönelik planlamalar hakkında öğrencilerle konuşan Kırışık, onların teklif ve taleplerini de dinledi.

Rektör Kırışık, İletişim Fakültesi öğrencilerinin elde ettiği başarılardan büyük memnuniyet duyduğunu lisana getirdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
tokatta alkollu surucunun carptigi kadin hayatini kaybetti vNnPwuBm
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
17 Mayıs, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Tokat’ta alkollü sürücünün çarptığı kadın hayatını kaybetti

Tokat’ta alkollü sürücünün çarptığı kadın, kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Kaza kent merkezi Ayhan Çevik Caddesi’nde önceki gün meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, K.A. (35) idaresindeki 60 AFM 804 plakalı Hyundai marka otomobilin çarpması sonucu metrelerce sürüklenen 57 yaşındaki Hurisel Ayça, olay yerindeki ilk müdahalenin ardından Tokat Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yoğun bakımda tedavi altına alınan Hurisel Ayça, doktorların tüm müdahalelerine rağmen hayatını kaybetti.

Öte yandan, polis ekiplerince yapılan kontrolde sürücü K.A.’nın 2,68 promil alkollü olduğu tespit edildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin