Karabük Postası tarafından
09 Ağustos, 2023 11:27 tarihinde yayınlandı /Güncelleme: 10.08.2023 05:09
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Rektör Kırışık, İşitme Engelli kadın milli futbol takımını ziyaret etti

Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, 20 Eylül-8 Ekim tarihlerinde Malezya’da düzenlenecek 4. İşitme Engelliler Dünya Şampiyonasına Karabük Üniversitesi ev sahipliğinde hazırlanan İşitme Engelli Kadın Milli Futbol Takımını ziyaret etti. İşitme Engelli Kadın Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü, Aksaray Üniversitesi Öğretim Görevlisi Rıfat Demir yönetiminde 21 kişiden oluşan İşitme Engelli Kadın Milli Futbol Takımı, Karabük Üniversitesi Prof. Dr. Burhanettin Uysal Ay Yıldızlı Stadyumunda antrenörler eşliğinde ısınma, pas, kondisyon ve çift kale maç çalışmaları yaparak yoğun bir kamp dönemi gerçekleştiriyor. Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, kamp döneminde Karabük’te antrenman yaparak şampiyonada Türkiye’yi temsil edecek kadın sporcuları, Karabük Üniversitesi Prof. Dr. Burhanettin Uysal Ay Yıldızlı Stadyumunda ziyaret etti. Aksaray Üniversitesi Öğretim Görevlisi Teknik Direktör Rıfat Demir ve futbolcular tarafından memnuniyet ile karşılanan Rektör Prof. Dr. Fatih Kırışık, takım hakkında bilgi aldı. Bir süre antrenmanı takip eden Rektör Prof. Dr. Fatih Kırışık, daha sonra işaret dili tercümanı aracılığıyla futbolcular ile sohbet etti. Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, Karabük Üniversitesinin futbol takımına bütün imkanlarıyla seferber olduğunu dile getirerek, “Yakında bir Dünya Şampiyonası var. Bu Dünya Şampiyonasına hazırlanıyorlar. Kendilerinden bayrağımızı dalgalandırmalarını bekliyoruz, ciddi başarılar bekliyoruz. Bugün olduğu gibi bugünden sonra da bu takımımıza her türlü desteği vermeye hazırız. Yeniden buraya gelecekler, yeni bir kampımız daha olacak. Hazırlıklarına her türlü katkıyı desteği vermeye hazırız. Bugün olduğu gibi bugünden sonra da bu desteği sürdürmeye kararlıyız. Hepsine teşekkür ediyorum. Çok çalışıyorlar, çok emek veriyorlar. Emeklerinin karşılığını en güzel şekilde almalarını bekliyoruz. Futbolcularımızın hepsine, hocalarımıza, burada Yüksekokuldaki destek veren hocalarımıza çok teşekkür ediyorum. Maçlarında üstün başarılar diliyorum” dedi.(Haber Merkezi))
blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
01 Nisan, 2025 20:30 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Trabzonspor U19, UEFA Gençlik Ligi’nde yarı finalde

UEFA Gençlik Ligi Çeyrek Final karşılaşmasında Trabzonspor, konuk ettiği Inter’i 1-0 mağlup ederek yarı finale yükseldi.

Maçtan dakikalar
38. dakikada Oğuzhan Yılmaz’ın Cocchi’yi düşürmesi sonucu hakem penaltı noktasını gösterdi. Atışı kullanan Topalovic’in vuruşunda kaleci Erol Can ayaklarıyla meşin yuvarlağı kornere çıkarmayı başardı.
77. dakikada Inter savunmasındaki yanılgıyı uygun kıymetlendiren Ekrem Terzi topu önüne aldı. Ceza alanı içi sol çaprazdan yaptığı vuruşunda meşin yuvarlak ağlarla buluştu. 1-0

Hakemler: Alessandro Dudic, Pascal Hirzel, Nicolas Müller
Trabzonspor: Erol Can, Oğuzhan Yılmaz, Taha Emre İnce, Arda Öztürk, Bican Tibükoğlu, Salih Malkaçoğlu (Ömer Faruk Karahan dk. 86), Alihan Erdoğan, Boran Lider, Onuralp Çakıroğlu (Furkan Melikşah Özcan dk. 90+3), Abdurrahman Bayram (Ekrem Terzi dk. 76), Ömer Faruk Duymaz (Esat Yiğit Alkurt dk. 76)
Yedekler: Muhammetcan Aktaş, Oğuzhan Ertem , Mustafa Ateş, Yakuphan Sarıalioğlu, Turan Deniz Tuncer
Teknik Yönetici: Eyüp Saka
İnter: Calligaris, Della Mora, Cocchi, Garonetti , Alexiou, Zanchetta, Venturini, Topalovic (Pinotti dk.86) , Giacomo De Pieri, Mosconi (Quieto dk. 70), Matteo Spinacce (Lavelli dk.76)
Yedekler: Zamarian, Yvan Maye, Lamine Ballo, Filippo Cerpelletti, Thiago Romano, Alejandro Perez
Teknik Yönetici: Andrea Zanchetta
Gol: Ekrem Terzi (dk. 77) (Trabzonspor)
Sarı kartlar: Salih Malkaçoğlu, Taha Emre İnce, Oğuzhan Yılmaz, Ekrem Terzi (Trabzonspor), Spinacce, Mora (İnter)

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.