Karabük Üniversitesi (KBÜ) Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, 2023-2024 akademik yılının başlamasıyla birlikte öğrencilerle kampüste bir araya geldi.
Kırışık, kampüs içerisinde yürüyüşe çıkarak bir araya geldiği öğrencilerle sohbet etti. Öğrencilere “Hoş geldiniz” dileklerinde bulunan Rektör Kırışık, gençlerle akademik programlar, kampüs yaşamı ve öğrenci kulüpleri gibi konularda fikir alışverişinde bulundu. Gençlerin üniversite yönetimine daha yakın hissetmelerini istediklerini belirten Rektör Kırışık, öğrencilerin üniversite deneyimlerini daha olumlu hale getirmeyi istediklerini dile getirdi.
Öğrencilere, yeni eğitim-öğretim yılının hayırlı olması dileyen Kırışık, başarılı bir dönem geçirmelerini temenni etti.


Rektör kampüste öğrencilerle bir araya geldi
Gençlik Haftası Şiir Akşamı düzenlendi
15-21 Mayıs Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında Karabük Gençlik Merkezi tarafından “Gençlik Haftası Şiir Akşamı” programı düzenlendi. Stadyum Genç Ofis’te gerçekleştirilen anlamlı etkinlikte tarih, şiir ve müzik aynı sahnede buluştu.
Programa Karabük Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven, Gençlik Hizmetleri Müdürü Hüseyin Bilicioğlu ve Karabük Gençlik Merkezi Müdürü Fatih Yalı katıldı. Gençlerin yoğun ilgi gösterdiği gecede şiir dinletileri, müzik performansları ve tarihi hikaye anlatımları sanatseverlerle buluştu.
Etkinlikte bir konuşma yapan İl Müdürü Coşkun Güven, gençlerin kültürel ve sanatsal faaliyetlerde aktif rol almasının önemine vurgu yaparak, “Gençlik Haftası’nın ruhuna uygun, anlamlı bir program gerçekleştirdik” dedi.
Programın hazırlanmasında Gençlik Liderleri Melek Ören Bayındırlı ve Funda Erdoğdu görev aldı. Şiir ve müzik eşliğinde keyifli bir akşam geçiren katılımcılar, etkinlikten büyük memnuniyet duyduklarını ifade etti.

