Rekabet Kurulu’ndan Nuh’un Ankara Makarnası’na ceza gelmedi - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
08 Ağustos, 2023 13:33 tarihinde yayınlandı
0
0

Rekabet Kurulu’ndan Nuh’un Ankara Makarnası’na ceza gelmedi

Rekabet Kurulu, Nuh’un Ankara Makarnası’nın rekabeti engellemediğine karar verdi.

Nuh’un Ankara Makarnası’nın yeniden satış fiyatını belirlemeye yönelik eylemleri iddiasıyla ilgili Rekabet Kurulu tarafından yürütülen soruşturma tamamlandı. Soruşturma çerçevesinde düzenlenen raporda toplanan delillere, yazılı ve sözlü savunma toplantısında yapılan açıklamalara göre, 4054 sayılı Rekabetin Korunması Hakkında Kanun’un 4. Maddesinin ihlal edilmediğine karar verildi. Bu çerçevede, Nuh’un Ankara Makarnası’nın adı geçen teşebbüslerine idari para cezası uygulanmadı. (İHA)

Bizi sosyal medyadan takip edin
amasyada orman haftasi etkinligi cocuk senligine donustu 9MVvzuhx
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
26 Mart, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Amasya’da Orman Haftası etkinliği çocuk şenliğine dönüştü

Amasya’da düzenlenen Orman Haftası kutlaması çocuk şenliğine dönüştü. Fidan dikmek için etkinliğe gelen çocuklar hazırlanan parkurlarda unutulmaya yüz tutan geleneksel çocuk oyunlarını da oynama fırsatı buldu. Oluşturulan ormana ‘Gazze Hatıra Ormanı’ ismi verildi.

Amasya Orman Bölge Müdürlüğü’nün çevre yolu mevkiinde düzenlediği etkinliğe okullarından katılan öğrenciler halat çekme, çuval yarışı, yumurta taşıma ve ip atlama gibi oyunları oynayan doyasıya eğlendi. Halat çekme oyununu kaybeden takımı İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Ramazan Yiğit teselli etti.

Amasya Orman Bölge Müdürü Ferdi Özer, “Geleceğimize nefes olacak çocuklarımızın çevreyi, ormanlarımızı daha iyi tanımaları ve korumaları için programımıza onlara yönelik yaptık. Bizlerin geçmişte oynadığı ve günümüzde unutulmaya yüz tutmuş oyunları ön plana çıkararak örnek olmaya çalıştık” dedi.

Amasya’da ORKÖY kapsamında orman köylülerine geçen yıl sağladıkları 18 milyon TL’lik desteğin bu yıl 21 milyona ulaşacağını anlatan Özer, “Gelecek nesillere çok daha yeşil, temiz ve güzel bir ülke bırakmak için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz” diye konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin