Reklam
Reklam
reis cok cilginca bir sezon oldu
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Mayıs, 2025 08:07 tarihinde yayınlandı
0

Reis: “Çok çılgınca bir sezon oldu”

0 yendikleri maçın akabinde 60 puana ulaştıklarını ve çılgınca bir dönem geçirdiklerini söyledi.

Trendyol Harika Lig’in 36. haftasında Samsunspor, alanında karşılaştığı Sivasspor’u 1-0 mağlup etti. Maçın akabinde düzenlenen basın toplantısında Samsunspor Teknik Yöneticisi Thomas Reis, açıklamalarda bulundu. Reis, “Almış olduğumuz galibiyet sebebiyle 60 puana ulaştık. Bu inanılmaz bir şey. Çok çılgınca bir dönem oldu diyebilirim. Dönem boyunca göstermiş olduğumuz ve bugün aldığımız galibiyet nedeniyle futbolcu kardeşlerimle gurur duyuyorum. Maçta yakalamış olduğumuz durumlar vardı. Bunları değerlendiremedik. Bilhassa son paslarda çok yanılgı yaptık. Oynamamız gereken 2 maç daha var. O maçları kazanmak için çabalayacağız” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
ineboluda ciftcilere 124 bin adet sebze fidesi dagitildi OMEgwlCE
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
09 Mayıs, 2026 00:22 tarihinde yayınlandı
0
0

İnebolu’da çiftçilere 124 bin adet sebze fidesi dağıtıldı

Kastamonu’nun İnebolu ilçesinde çiftçilere 124 bin 880 adet sebze fidesi dağıtıldı.

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yürütülen “Tarım Arazilerinin Kullanımının Etkinleştirilmesi Projesi” çerçevesinde İnebolu ilçesinde çiftçilere 70 bin 350 adet domates, 45 bin 570 adet biber, 8 bin 960 adet salatalık olmak üzere toplam 124 bin 880 adet fide dağıtıldı.

İnebolu İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü yerleşkesinde düzenlenen fide dağıtım törenine İnebolu Kaymakamı Necdet Uçar, İl Tarım ve Orman Müdürü Ahmet Kılıç ile çiftçiler katıldı.

Törende konuşan Kaymakam Uçar, 2026 yılı itibarıyla ilçede bin 473 çiftçinin Çiftçi Kayıt Sistemine dahil olduğunu ve fındık üretimi, örtü altı sebzecilik, arıcılık ve hayvancılık alanlarında ilçenin güçlü bir üretim kapasitesine sahip olduğunu vurguladı. Devletin tüm kurumlarının üreticilere verdiği desteklerin artarak sürdüğünü belirten Uçar, 2025 yılında çiftçilere 16,5 milyon TL destekleme ödemesi yapıldığını ve farklı projeler kapsamında binlerce fide ve sera desteği sağlandığını kaydetti.

Bizi sosyal medyadan takip edin