Refüje çıkan arabadaki 2 kişi yaralandı - Karabük Haber Postası
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
03 Eylül, 2023 08:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Refüje çıkan arabadaki 2 kişi yaralandı

Karabük’te şoförünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği arabanın çarptığı refüje çıkması nedeniyle meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

Kaza, Şehit Ateşe Reşat Moralı Bulvarı Balıklarkayası mevkiinde meydana geldi.

Safranbolu’dan Karabük istikametine seyreden Ali Kocakaya yönetimindeki 78 ASS 654 plakalı araba, şoförünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu refüje çıktı.

Kazada şoför ve eşi Münevver Kocakaya yaralandı.

Çevredeki vatandaşların yardımıyla araçtan çıkarılan Kocakaya çifti için 112 Acil Davet Merkezi’nden yardım istendi.

İhbar üzerine olay yerine polis ve sıhhat grupları sevk edildi. Olay yerine gelen 112 Acil Yardım grupları yaralıları ambulansla Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisine kaldırdı. Tedavi altına alınan çiftin sıhhat durumlarının âlâ olduğu öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
duzcede kacakciliga gecit yok Hq1FXPlT
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
16 Nisan, 2026 12:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Düzce’de kaçakçılığa geçit yok

DÜZCE (İHA) – Düzce’de polis ve jandarma Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri tarafından 12 ayrı operasyonda 12 şahsa işlem yapılırken çok sayıda tarihi sikke, kaçak sigara, tütün, elektronik eşya ele geçirildi.

Düzce’de Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekiplerinin suçların azaltılması, önlenmesi ve suçluların yakalanmasına yönelik çalışmaları sürüyor. Bu kapsamda son bir hafta içinde 12 olaya müdahale edildi. Yapılan çalışmalarda 18 kilo nargile tütünü, bin 500 kaçak puro, 6 adet kaçak cep telefonu, 8 adet kaçak flaş bellek, 10 bin 233 adet tarihi sikke, 8 adet yasaklı kitap, 3 adet kaçak bilgisayar, 415 adet kaçak elektronik sigara ve bin 960 paket elektronik sigara tütünü ele geçirildi.

12 kişi hakkında ise adli işlem yapıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin