Reklam
Reklam

Refüje çarpan aracın lastikleri koptu

Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
08 Ağustos, 2023 10:04 tarihinde yayınlandı
0

Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde meydana gelen trafik kazasında otomobilin lastikleri koptu.
Kaza, gece saat 02.30 sıralarında ilçeye bağlı Yeni Siteler Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, U.F. idaresindeki 67 SG 252 plakalı Fiat marka otomobil, kavşağa girdiği sırada sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu savrularak refüje çarptı. Kazada ölen ya da yaralanan olmazken, otomobilin lastikleri koptu. (İHA)

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yola saçılan tuğlalar ulaşımı tek yöne düşürdü

e 3
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
15 Haziran, 2026 15:46 tarihinde yayınlandı
Yapay Zeka
Yazıyı sesli dinle
0

Karabük-Yenice kara yolunda seyir halindeki tırdan düştüğü iddia edilen tuğlalar nedeniyle ulaşım bir süre tek şeritten kontrollü olarak sağlandı.

Balıkısık Orman Deposu mevkiinde kara yoluna saçılan tuğlaları fark eden sürücüler durumu yetkililere bildirdi. İhbar üzerine bölgeye jandarma ve kara yolları ekipleri sevk edildi. Yolun bir bölümünü kaplayan tuğlalar nedeniyle ulaşım bir süre tek şeritten kontrollü olarak sağlandı. Ekiplerin yolda yaptığı temizlik çalışmasının ardından tuğlalar kaldırılarak trafik akışı normale döndü.

Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin