Refüj ve Kavşak Çalışmaları Tamamlandı - Karabük Haber Postası
sa
Ramazan Öztürk Avatarı
Ramazan Öztürk tarafından
01 Mart, 2024 11:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Refüj ve Kavşak Çalışmaları Tamamlandı

Safranbolu Belediyesi araç ve yaya trafiğinin daha güvenli bir alanda ulaşım sağlaması adına Aslanlar mevkiinde yer alan kavşak ve refüj çalışmalarını tamamladı.

Ulaşımda aksamaların yaşanmaması ve daha güvenli bir alan oluşturmak adına şehrin her noktasında çalışmalarını aralıksız sürdüren Safranbolu Belediyesi ekipleri Aslanlar kavşağında başladığı yenileme çalışmalarını kısa süre içerisinde tamamladı. Fen İşleri Müdürlüğü yol bakım ve onarım şefliği tarafından yapılan çalışmalar kapsamında beton bordür taşları ile kavşak ve refüjlerde yenileme ve ardından boyama yapıldı. Fen İşleri Müdürlüğü yol bakım ve onarım şefliğinin çalışmalarını tamamlamasının ardından Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Safranbolu’nun dokusuna uygun renkte çiçeklerle refüj ve kavşaklara süslendirme çalışması yapıldı. Öte yandan Safranbolu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı atölyelerde üretilen otobüs durağının da bu alana kurulumu sağlandı. Yapılan çalışmalar neticesinde araç ve yaya trafiğinin güvenliği amaçlanırken şehrin yapısına uygun kavşak ve refüjler oluşturuldu. (Ramazan Öztürk)

Refuj ve Kavsak Calismalarini Tamamlandi jpg Refuj ve Kavsak Calismalarini Tamamlandi2 scaled

Bizi sosyal medyadan takip edin
boluda park halindeki araclara carpip takla atti surucu alkolmetreye ufleyemedi 57yVvIhR
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
02 Mayıs, 2026 04:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Bolu’da park halindeki araçlara çarpıp takla attı: Sürücü alkolmetreye üfleyemedi

Bolu’da park halindeki iki araca çarptıktan sonra takla atan otomobilin sürücüsü, polis ekiplerinin dakikalar süren çabasına rağmen alkolmetreye üfleyemedi. Kazadan yara almadan kurtulan sürücü, kan testi yapılmak üzere hastaneye götürüldü.

Olay, gece saatlerinde Bahçelievler Mahallesi Alemdar Sokak üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Konak Sokak’tan Alemdar Sokak istikametine dönüş yapmak isteyen F.D. idaresindeki 14 FB 828 plakalı otomobil, yol kenarında park halinde bulunan 14 ABL 306 plakalı otomobile çarptı. Çarpmanın şiddetiyle savrulan 14 ABL 306 plakalı araç da önünde park halindeki 14 AS 206 plakalı otomobile çarparak durabildi. Meydana gelen zincirleme kazada, 14 FB 828 plakalı otomobil çarpışmanın etkisiyle takla atarak ters döndü. Kazayı gören çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle ters dönen araçtan çıkarılan sürücü F.D., kontrol amacıyla sağlık ekiplerine teslim edildi.

Kaza anı kamerada

Kazayı şans eseri yara almadan atlatan sürücü F.D.’ye polis ekipleri tarafından alkol testi yapılmak istendi. Ancak sürücü, polis ekiplerinin dakikalar süren tüm yönlendirmelerine ve uğraşlarına rağmen alkolmetre cihazına üflemekte başarılı olamadı. O anlar ve polis ekiplerinin çabası saniye saniye kameralara yansıdı.Alkolmetre cihazına üfleyemeyen F.D., alkol oranının belirlenmesi amacıyla kan testi yapılmak üzere polis nezaretinde hastaneye götürüldü. Kazaya karışan araçların çekici yardımıyla yoldan kaldırılmasının ardından, olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin