Refüj ve Kavşak Çalışmaları Tamamlandı - Karabük Haber Postası
sa
Ramazan Öztürk Avatarı
Ramazan Öztürk tarafından
01 Mart, 2024 11:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Refüj ve Kavşak Çalışmaları Tamamlandı

Safranbolu Belediyesi araç ve yaya trafiğinin daha güvenli bir alanda ulaşım sağlaması adına Aslanlar mevkiinde yer alan kavşak ve refüj çalışmalarını tamamladı.

Ulaşımda aksamaların yaşanmaması ve daha güvenli bir alan oluşturmak adına şehrin her noktasında çalışmalarını aralıksız sürdüren Safranbolu Belediyesi ekipleri Aslanlar kavşağında başladığı yenileme çalışmalarını kısa süre içerisinde tamamladı. Fen İşleri Müdürlüğü yol bakım ve onarım şefliği tarafından yapılan çalışmalar kapsamında beton bordür taşları ile kavşak ve refüjlerde yenileme ve ardından boyama yapıldı. Fen İşleri Müdürlüğü yol bakım ve onarım şefliğinin çalışmalarını tamamlamasının ardından Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Safranbolu’nun dokusuna uygun renkte çiçeklerle refüj ve kavşaklara süslendirme çalışması yapıldı. Öte yandan Safranbolu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı atölyelerde üretilen otobüs durağının da bu alana kurulumu sağlandı. Yapılan çalışmalar neticesinde araç ve yaya trafiğinin güvenliği amaçlanırken şehrin yapısına uygun kavşak ve refüjler oluşturuldu. (Ramazan Öztürk)

Refuj ve Kavsak Calismalarini Tamamlandi jpg Refuj ve Kavsak Calismalarini Tamamlandi2 scaled

Bizi sosyal medyadan takip edin
sebat genclik 2 ligde 8ZqbRVjG
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
05 Nisan, 2026 20:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Sebat Gençlik 2. Ligde

Nesine 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Akçaabat temsilcisi Sebat Gençlik Spor, ligin bitimine iki hafta kala 1926 Bulancakspor’u 3-1 mağlup ederek şampiyonluğunu ilan etti ve Nesine 2. Lig’e yükselme başarısı gösterdi. Elde edilen tarihi başarı, Akçaabat’ta büyük bir sevinç ve gururla karşılandı.

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, şampiyonluk sonrası yaptığı açıklamada Sebat Gençlik Spor’un Cumhuriyet ile yaşıt bir kulüp olduğuna dikkat çekerek “Sebat Gençlik Spor, Cumhuriyetimiz ile yaşıt bir takım. Şu anda da şampiyonluğunu ilan ederek ikinci lige çıkma başarısı gösterdi. Tüm futbolcularımızın, yöneticilerimizin, başkanımızın tüm Akçaabat’ın emeği olan hak edilmiş bir şampiyonluğun gururunu yaşıyoruz. İnşallah bu şampiyonluk ile birlikte Sebat Gençlik Spor’u daha da yükseklere taşıyacağız. Bu şampiyonluk bunun vesilesi olacaktır. Daha da üst liglerde yer almak istiyoruz. Bu kapsamda şehrimize güzel bir stadyum kazandırmak istiyoruz. Yeriyle ilgili şehrin batısına doğru bir noktada şu an oynanan stadyumdan daha büyük güzel bir stadyum oluşturmak istiyoruz. Etrafıyla çevresiyle uyumlu güzel bir projeyle ilçemizin stadyum problemi çözülmüş olacak. Kupayı aldığımız zaman kutlamalarımız da olacak. Kupa sonraki ya da bir sonraki müsabaka sonrası gelecek bizim de kutlamalarımız olacak.”

Başkan Ekim, başta Sebat Gençlik Spor Kulüp Başkanı Atalay Armutçu ve yönetim kurulu üyeleri olmak üzere futbolcuları, teknik heyeti ve sezon boyunca takımlarını destekleyen cefakâr taraftarları tebrik ederek, elde edilen bu başarının tüm Akçaabat’ın ortak gururu olduğunu ifade etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin