Real Madrid, Arda Güler'in tekrar sakatlandığını duyurdu - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
27 Eylül, 2023 15:46 tarihinde yayınlandı
0
0

Real Madrid, Arda Güler’in tekrar sakatlandığını duyurdu

Real Madrid, sezon başında Fenerbahçe’den kadrosuna kattığı Arda Güler’in sol arka adelesinden sakatlandığını açıkladı. Arda, sezon başı kampında da sağ dizinden sakatlık geçirmiş ve ameliyat edilmişti

İspanya La Liga ekibi Real Madrid, Arda Güler’in sağlık durumu ile ilgili yeni bir bilgilendirme yaptı. İspanyol ekibinden yapılan açıklamada, genç futbolcunun sol arka adelesinden sakatlandığı belirtilerek, “Oyuncumuz Arda Güler’e Real Madrid Sağlık Hizmetleri tarafından yapılan tetkiklerin ardından sol rektus femoris kasından sakatlık teşhisi konuldu” denildi.

18 yaşındaki Arda Güler, sezon başı kampında da sağ dizinden sakatlık geçirmiş ve ameliyat edilmişti. Milli futbolcu, Real Madrid ile henüz resmi maça çıkamadı.(İHA)

Bizi sosyal medyadan takip edin
elektrikli bisikletlerde tehlikeli yolculuklar kamerada Glq1VS6t
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
08 Nisan, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Elektrikli bisikletlerde tehlikeli yolculuklar kamerada

Karabük’te elektrikli bisikletlere 2’şer ve 3’er kişi binerek tehlikeli yolculuk yapan gençler cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

Olay, Albay Karaoğlanoğlu Caddesi’nde meydana geldi. Aynı istikamette ilerleyen gençlerin, elektrikli bisikletlere birden fazla kişi binerek trafikte tehlikeye davetiye çıkarttılar.

Hem kendi canlarını hem de diğer sürücülerin güvenliğini tehlikeye atan gençlerin yolculukları cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

Üç kişinin bulunduğu elektrikli bisikletli dönüşü kaçırdıktan sonra ters istikametten İnönü Caddesine dönüş yaparak gözden kayboldu.

Bizi sosyal medyadan takip edin