Ramazan Sokağı’nda Coşku Dolu Akşam - Karabük Haber Postası
fq2 1
Asuman Doğan Avatarı
Asuman Doğan tarafından
23 Şubat, 2026 12:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Ramazan Sokağı’nda Coşku Dolu Akşam

Karabük Belediyesi tarafından Ramazan ayına özel olarak hazırlanan “Ramazan Sokağı” etkinlikleri, Karabük Belediyesi Sanat Evi’nde yoğun katılımla başladı.

4-12 yaş grubuna yönelik gerçekleştirilen programlarda çocuklar ve aileler, Ramazan’ın manevi atmosferini geleneksel etkinliklerle birlikte yaşadı.

Tiyatro gösterileri, Hacivat ile Karagöz sahneleri, hat ve ebru çalışmaları, Ramazan temalı atölyeler ile çeşitli oyun alanlarının yer aldığı etkinlikler vatandaşlardan büyük ilgi gördü. Patlamış mısır ve pamuk şeker ikramlarının da yapıldığı programda çocukların neşesi alana yansırken, aileler keyifli bir Ramazan akşamı geçirdi.

Etkinliğe katılan vatandaşlar, Ramazan coşkusunu yeniden yaşadıklarını ifade ederek Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya’ya ve organizasyonda emeği geçen belediye çalışanlarına teşekkür etti. Programın hem çocuklara hem de ailelere hitap eden yapısının memnuniyet oluşturduğu gözlemlendi.

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya ise yaptığı değerlendirmede, “Ramazan ayının birlik ve beraberlik ruhunu çocuklarımızla birlikte yaşatmak istedik. Ramazan Sokağı’nda oluşan bu güzel tablo bizleri de son derece mutlu etti. Hemşehrilerimizin memnuniyeti, çalışmalarımızın en büyük motivasyonudur” ifadelerini kullandı.

Ramazan Sokağı etkinlikleri, 23 Şubat Pazartesi günü saat 19.30’da Karabük Belediyesi Sanat Evi’nde devam edecek.

Ulaşımın kolaylaştırılması amacıyla Karabük Belediyesi tarafından mahallelerden ücretsiz servisler kaldırılacak. Servisler; Kayabaşı Mahallesi Yaylacık Kahvehaneler Meydanı ve Kayabaşı Merkez Camii önü, Karabük Köyü Mahallesi Yeşilyurt Sitesi önü, Horasanlı Camii önü ve Karabük Köyü Bahattin Gazi Camii önü ile Fevzi Çakmak Mahallesi Salı Pazarı ve Tuğla Harmanları noktalarından hareket edecek.

Bizi sosyal medyadan takip edin
gozlugunun altindan bize niye baktin diye silahla vurdular UuZd5tgs
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
07 Nisan, 2026 00:52 tarihinde yayınlandı
0
0

‘Gözlüğünün altından bize niye baktın’ diye silahla vurdular

Samsun’da “gözlüğünün altından bize niye baktın” tartışmasında pompalı tüfekle vurulan şahıs hastaneye kaldırılırken, 2 şüpheli adliyeye sevk edildi.

Olay, İlkadım ilçesi Karasamsun Mahallesi’nde dün meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, H.G.E. (39), pompalı tüfekle açılan ateş sonucu sol ayağından yaralandı. Yaralı, olay yerine çağrılan ambulansla Samsun Şehir Hastanesine kaldırıldı.

İlkadım İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri olayla ilgili M.D.A. (32) ve A.K.’yi (21) yakalayarak gözaltına aldı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan 2 şüpheli, bugün Samsun Adliyesi’ne sevk edildi.

Saldırganların, yaralının kendilerine “gözlüğünün altından baktığı” gerekçesiyle ateş açtıkları iddia edildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin