Ramazan Bereketi Karabük’te Sofralara Taşınıyor - Karabük Haber Postası
DES 6
Asuman Doğan Avatarı
Asuman Doğan tarafından
23 Şubat, 2026 14:59 tarihinde yayınlandı
0
0

Ramazan Bereketi Karabük’te Sofralara Taşınıyor

Karabük Belediyesi Aşevi, Ramazan ayında da ihtiyaç sahibi vatandaşlara yönelik sıcak yemek ve kumanya desteğini sürdürüyor.

Aşevinde hazırlanan yemekler ve oluşturulan kumanya paketleri, düzenli olarak ihtiyaç sahiplerinin sofralarına ulaştırılıyor.

Sabahın erken saatlerinde başlayan hazırlık sürecinde günlük yemek üretimi titizlikle gerçekleştiriliyor. Hijyen kurallarına uygun şekilde hazırlanan yemekler, belediye ekipleri tarafından özellikle yaşlı, hasta ve ihtiyaç sahibi hemşehrilerin evlerine teslim ediliyor. Günlük 450 kişiye sıcak yemek ulaştırılırken, kumanya yardımlarıyla da ailelerin temel gıda ihtiyaçlarına katkı sağlanıyor.

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, dayanışmanın önemine dikkat çekerek şu ifadeleri kullandı:

“Ramazan ayı, birlik ve beraberliğin daha güçlü hissedildiği müstesna bir dönemdir. Biz Karabük’te her mahallede, her sokakta, her hanede dayanışma ruhunun yaşatılmasını önemsiyoruz. İhtiyaç sahibi hemşehrilerimizin yanında olmak bizim için bir tercih değil, sorumluluktur. Sosyal belediyecilik anlayışımız doğrultusunda çalışmalarımızı kararlılıkla sürdürüyoruz.”

Bizi sosyal medyadan takip edin
kastamonuda otomobil takla atti 1 yarali AjTHt7Nl
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
06 Nisan, 2026 00:22 tarihinde yayınlandı
0
0

Kastamonu’da otomobil takla attı: 1 yaralı

Kastamonu’nun Taşköprü ilçesinde otomobilin ilaç makinesine çarparak takla atması neticesinde 1 kişi yaralandı.

Kaza, Taşköprü ilçesi Alatarla köyü mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, H.A. (80) idaresindeki 37 ABS 214 plakalı otomobil sürücüsü, yolda bulunan ilaç makinesine çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan otomobil takla attı.

Kazada yaralanan sürücü, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalesinin ardından Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırdı. Tedavi altına alınan yaralının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin