Ramazan Akşamları Çocuk Eğlencesi ile Devam Etti - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
04 Temmuz, 2014 15:04 tarihinde yayınlandı
0
0

Ramazan Akşamları Çocuk Eğlencesi ile Devam Etti

Safranbolu Belediyesi’nin vazgeçilmesi olan Ramazan eğlenceleri, bu yıl çocuklara yönelik gerçekleştirdiği etkinliklerle miniklerin gönüllerini kazanmaya devam ediyor.

Her yaşa hitap eden etkinliklerle vatandaşlarının karşısına çıkan Safranbolu Belediyesi, her akşam farklı etkinlikleri ile Misak-ı Milli meydanını dolduruyor. Bir akşam tasavvuf müzikleri, şiir dinletileri ve söyleşilerle yetişkinlere hitap eden etkinlikler bir başka akşam ise; çocuklara yönelik yapılan palyaçolar, Hacivat-Karagöz Gölge oyunları, sandalye kapmaca ve bunlar gibi birçok oyunla Safranboluluları Ramazan akşamlarında şenlendirmeye devam ediyor.

Safranbolulu vatandaşlar da yapılan bu etkinliklerin çok eğlenceli olduğunu, akşamları bu şekilde hem yetişkinlerin hem de çocukların stres attığını, gerçekleştirilen Ramazan eğlenceleri için Safranbolu Belediyesi’ne ve Başkan Dr. Necdet Aksoy’a çok teşekkür ettiklerini belirttiler.

Bizi sosyal medyadan takip edin
sebat genclik 2 ligde 8ZqbRVjG
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
05 Nisan, 2026 20:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Sebat Gençlik 2. Ligde

Nesine 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Akçaabat temsilcisi Sebat Gençlik Spor, ligin bitimine iki hafta kala 1926 Bulancakspor’u 3-1 mağlup ederek şampiyonluğunu ilan etti ve Nesine 2. Lig’e yükselme başarısı gösterdi. Elde edilen tarihi başarı, Akçaabat’ta büyük bir sevinç ve gururla karşılandı.

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, şampiyonluk sonrası yaptığı açıklamada Sebat Gençlik Spor’un Cumhuriyet ile yaşıt bir kulüp olduğuna dikkat çekerek “Sebat Gençlik Spor, Cumhuriyetimiz ile yaşıt bir takım. Şu anda da şampiyonluğunu ilan ederek ikinci lige çıkma başarısı gösterdi. Tüm futbolcularımızın, yöneticilerimizin, başkanımızın tüm Akçaabat’ın emeği olan hak edilmiş bir şampiyonluğun gururunu yaşıyoruz. İnşallah bu şampiyonluk ile birlikte Sebat Gençlik Spor’u daha da yükseklere taşıyacağız. Bu şampiyonluk bunun vesilesi olacaktır. Daha da üst liglerde yer almak istiyoruz. Bu kapsamda şehrimize güzel bir stadyum kazandırmak istiyoruz. Yeriyle ilgili şehrin batısına doğru bir noktada şu an oynanan stadyumdan daha büyük güzel bir stadyum oluşturmak istiyoruz. Etrafıyla çevresiyle uyumlu güzel bir projeyle ilçemizin stadyum problemi çözülmüş olacak. Kupayı aldığımız zaman kutlamalarımız da olacak. Kupa sonraki ya da bir sonraki müsabaka sonrası gelecek bizim de kutlamalarımız olacak.”

Başkan Ekim, başta Sebat Gençlik Spor Kulüp Başkanı Atalay Armutçu ve yönetim kurulu üyeleri olmak üzere futbolcuları, teknik heyeti ve sezon boyunca takımlarını destekleyen cefakâr taraftarları tebrik ederek, elde edilen bu başarının tüm Akçaabat’ın ortak gururu olduğunu ifade etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin