Reklam
Reklam

Ramazan Akşamları Çocuk Eğlencesi ile Devam Etti

Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
04 Temmuz, 2014 15:04 tarihinde yayınlandı
0

Safranbolu Belediyesi’nin vazgeçilmesi olan Ramazan eğlenceleri, bu yıl çocuklara yönelik gerçekleştirdiği etkinliklerle miniklerin gönüllerini kazanmaya devam ediyor.

Her yaşa hitap eden etkinliklerle vatandaşlarının karşısına çıkan Safranbolu Belediyesi, her akşam farklı etkinlikleri ile Misak-ı Milli meydanını dolduruyor. Bir akşam tasavvuf müzikleri, şiir dinletileri ve söyleşilerle yetişkinlere hitap eden etkinlikler bir başka akşam ise; çocuklara yönelik yapılan palyaçolar, Hacivat-Karagöz Gölge oyunları, sandalye kapmaca ve bunlar gibi birçok oyunla Safranboluluları Ramazan akşamlarında şenlendirmeye devam ediyor.

Safranbolulu vatandaşlar da yapılan bu etkinliklerin çok eğlenceli olduğunu, akşamları bu şekilde hem yetişkinlerin hem de çocukların stres attığını, gerçekleştirilen Ramazan eğlenceleri için Safranbolu Belediyesi’ne ve Başkan Dr. Necdet Aksoy’a çok teşekkür ettiklerini belirttiler.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Kozlu’da şehit babaları unutulmadı

kozluda sehit babalari unutulmadi meQY5QUk
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
20 Haziran, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Zonguldak Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne bağlı Kozlu Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü, Babalar Günü kapsamında anlamlı bir etkinliğe imza attı.

Kozlu Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Sacide Kilci ve kurum personelleri, ilçede ikamet eden şehit babalarını evlerinde ziyaret ederek Babalar Günü’nü kutladı. Gerçekleştirilen ziyaretlerde şehit aileleriyle yakından ilgilenen ekipler, devletin her zaman yanlarında olduğunu bir kez daha vurguladı.

Duygusal anların yaşandığı ziyaretlerde, şehit babalarına çeşitli hediyeler takdim edilirken, ailelerin talep ve görüşleri de dinlendi.

Kozlu Sosyal Hizmet Merkezi yetkilileri, şehit ailelerinin ve gazilerin her zaman öncelikleri arasında yer aldığını belirterek, bu tür ziyaretlerin devam edeceğini ifade etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin