Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
04 Eylül, 2023 21:16 tarihinde yayınlandı
0

Rafet Vergili vatandaşları uyardı

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili sosyal medya hesabı üzerinden ismini kullanarak para istenyen ve dolandırıcılık yapmaya çalışanlara karşı dikkatli olunmasına yönelik açıklama yaptı.

Rafet Vergili açıklamasında; “Son günlerde bazı şahısların şahsım ve Özel Kalem Müdürüm adına aradıklarını söyleyerek çeşitli sebepler ile para yardımı talebinde bulundukları ve bu şekilde dolandırıcılık yapmaya çalıştıkları tespit edilmiştir. Vatandaşlarımızın bir mağduriyet yaşamamaları için bu şahıslara itibar etmemeleri böyle bir durumla karşılaştıklarında derhal Polis ve Jandarma birimleriyle irtibat kurmaları suç işleyen kişilerin yakalanmalarına yardımcı olacaktır.” ifadelerini kullandı. (Haber Merkezi)

Bizi sosyal medyadan takip edin
w
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
01 Haziran, 2026 13:09 tarihinde yayınlandı
0

Yeşil Vatan’a 7/24 Nöbet

Ormanların korunması ve orman suçlarının önlenmesi amacıyla yürütülen gece koruma ve önleme faaliyetleri, 7 gün 24 saat esasıyla devam ediyor.

Toplu koruma ekipleri tarafından gerçekleştirilen gece denetimlerinde; orman emvali, üretim sahaları ve ormanlık alanlar düzenli olarak kontrol ediliyor, olası risklere karşı gerekli tedbirler titizlikle alınıyor.

Yetkililerden yapılan açıklamaya göre, uygulamalar tüm işletme müdürlüklerinde kararlılıkla yürütülüyor. Gece gündüz demeden Yeşil Vatan’a sahip çıkan ekipler, olası kaçak ağaç kesimi, izinsiz nakliyat ve yangın riskine karşı 24 saat teyakkuz halinde bulunuyor.

Vatandaşların da duyarlı olması gerektiğini vurgulayan yetkililer, orman yangınları ve kaçakçılıkla mücadelenin kararlılıkla süreceğini belirtti.

Bizi sosyal medyadan takip edin