blank
Ramazan Öztürk tarafından
25 Ekim, 2024 11:14 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

PTT’den Vali Yavuz’a Anlamlı Hediye

Posta ve Telgraf Teşkilatı’nın 184. Kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Karabük PTT Başmüdürü Ahmet Karagöz ve personelinden oluşan heyet Vali Mustafa Yavuz'u makamında ziyaret etti.

Ziyaret sonunda PTT Başmüdürü Ahmet Karagöz, günün anısına Vali Mustafa Yavuz’a Cumhuriyetimizin 100. Yılı Pulu ve Zarfı ile Milli Mücadele’nin 100. Yılı Anı Albümü takdim etti.

Ziyarette, PTT Başmüdürü Ahmet Karagöz ve personeli ile bir süre sohbet eden Vali Yavuz, PTT’nin faaliyetleri ve sunulan hizmetler hakkında bilgi aldı. PTT’nin ülkemizin köklü kuruluşlarından biri olduğunu, kurulduğu yıldan bu yana değişen ve yenilenen teknolojiye uyum sağlayarak hizmet verdiğini ifade eden Vali Mustafa Yavuz, PTT Teşkilatının 184. Kuruluş yıl dönümünü kutlayarak,  PTT Başmüdürü Ahmet Karagöz ve personeline çalışmalarında başarılar diledi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
13 Ekim, 2025 00:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Bolu’da otomobil tarlaya uçtu, hurdaya döndü: 1 yaralı

Bolu’da yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda denetimden çıkan araba tarlaya uçtu. Kazada 1 kişi yaralandı.
Kaza, Bolu-Mudurnu kara yolunun Gövem köyü mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, Mudurnu’dan Bolu istikametine seyir halinde olan Harun K. yönetimindeki 67 AAV 617 plakalı araba, yağışın tesiriyle kayganlaşan yolda şoförünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu denetimden çıktı. Yoldan çıkan araba, yaklaşık 100 metre boyunca tarlada sürüklenerek önüne çıkan ağaçları devirdikten sonra durabildi. Kazayı gören vatandaşlar, yaralı şoföre birinci müdahaleyi olay yerinde yaptı. İhbar üzerine bölgeye 112 Acil Servis ve jandarma takımları sevk edildi. Yaralı şoför Harun K., sıhhat takımlarının olay yerindeki birinci müdahalesinin akabinde İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Tarlaya uçan araba hurdaya döndü.
Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin