PTT A.Ş’den Yeni Müşterilere Özel PTTCELL Kampanyası - Karabük Haber Postası
Karabük
İmsak 05:23
Güneş 06:48
Öğle 13:02
İkindi 16:25
Akşam 19:07
Yatsı 20:27
İmsaka kalan --:--
673d9ba4eaedb
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
20 Kasım, 2024 11:19 tarihinde yayınlandı
0
0

PTT A.Ş’den Yeni Müşterilere Özel PTTCELL Kampanyası

PTT AŞ, indirimli tarifeler ve avantajlı kampanyalar ile yeni hat alacak veya hattını Pttcell’e taşıyacak olan müşterilerinin iletişim ihtiyaçlarını karşılıyor. 

Karabük PTT Başmüdürü Ahmet Karaköz, kampanya ile ilgili verdiği bilgide, “Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’na bağlı olarak faaliyetlerini sürdüren Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi (PTT AŞ), haberleşmenin gelişmesi adına telgraf ile başlayan iletişim hizmetlerini çağın gereksinimlerine göre yenileyerek, günümüzde geniş GSM ağı ile vatandaşların hayatını kolaylaştırmaya devam ediyor” dedi.  

PTTCELL KAMPANYASI 30 KASIM’A KADAR DEVAM EDECEK 

Müdür Karagöz; “Vatandaşların günlük iletişim ihtiyaçlarına yönelik ekonomik çözümler sunmayı ve müşteri memnuniyetini artırmayı amaçlayan PTT AŞ, PTT iş yerlerinden PTTCELL yeni hat tesisi, numara taşıma ve yedek sim kart işlemlerini gerçekleştiriyor. Yeni hat alacak veya hattını Pttcell’e taşıyacak olan müşterilere özel kampanya başlatan PTT AŞ, bu kapsamda faturalı hatlar için geçerli olan Cazip 1 GB, 5 GB, 10 GB, 20 GB ve 30 GB tarifelerinde indirim uyguluyor.

PTT A.Ş müşterilerine, Cazip 1 GB tarifesini aylık 180 TL yerine 124 TL’ye, 5 GB tarifesini 225 TL yerine 156 TL’ye, 10 GB tarifesini 295 TL yerine 212 TL’ye, 20 GB tarifesini 395 TL yerine 286 TL’ye ve 30 GB tarifesini ise 480 TL yerine 354 TL’ye sunuyor.

Pttcell’lilerle sınırsız konuşma fırsatı sunan kampanya ile, faturalı hat kullanıcılarına özel sınırsız WhatsApp mesajlaşma kullanım hakkı ile 1 GB,5 GB, 10 GB ve 20 GB tarifelerinde ilk 3 ay internet paketlerini ikiye katlama imkanı sunuluyor. Faturalı hatların yararlanabileceği bu kampanya için müşterilerin 30 Kasım’a kadar PTT iş yerlerinden işlemlerini gerçekleştirmesi gerekiyor. Müşterilerin onay işlemlerinin 30 Kasım 2024 tarihine kadar tamamlanması gerekiyor” diye konuştu.

Detaylı bilgi için www.ptt.gov.tr ve www.pttcell.com.tr resmî internet sitelerinin ziyaret edilebileceği bildirildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
samsunda 75 yillik arife bayrami gelenegi eqcneput
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Mart, 2026 20:45 tarihinde yayınlandı
0
0

Samsun’da 75 yıllık “Arife Bayramı” geleneği

Samsun’da 75 yıldır aralıksız sürdürülen “Arife Bayramı” bu yıl da çocuk eğlenceleriyle yaşatıldı.

Samsun’un Terme ilçesinde geleneksel Arife Bayramı bu yıl da çocuklar için unutulmaz hale geldi. Vatandaşların yoğun katılım gösterdiği Gökçeağaç Mahallesi’nde düzenlenen bayram kutlamasında Aileler gelenek değerlerini hissederken, gösterilerle de çocuklar unutulmaz anlar yaşadı.Mahalle sakinleri tarafından hazır edilen şeker ve çikolatalar tepsilerle çocukların sepet ve poşetlerine dolduruldu.

Gelenek ve göreneklerin nesillere aktarılmasında Arife Bayramının büyük bir öneme sahip olduğunu vurgulayan Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, “75 yıl önce Fadime ninemizin çocuklara yufka dağıtarak başlattığı bugün ise şeker ve çikolatalarla devam eden bu bayram çocuklarımıza 2 bayram yaşatıyor. Tabi ki çocuklarımız çok sevinçli, geleneklerimizin geçmişten geleceğe taşınması çok önemli. Burada emeği geçen, başlatan ve bugüne taşıyan herkese çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Türkiye’de bayramların coşkuyla yaşandığını ancak dünyada bayram sevincini yaşayamayan çocuklara da değinen Başkan Şenol Kul, “Bu arada unutmamamız gereken bir şey daha var. Biz iki bayram kutluyoruz ama dünyadaki çocuklarımızın hepsi aynı bayramı kutlayamıyor. Buradan o çocuklarımıza da dualar ediyoruz. İnşallah onlarda bayramlarını kutlayacakları günlere en kısa sürede kavuşurlar. Özellikle Gazze’de, Filistin’de, dünyanın her tarafında çocukların ve müslümanların mübarek Ramazan Bayramını da kutluyorum” şeklinde konuştu.

Ailesiyle birlikte Ankara’da yaşayan ve Terme’deki Arife Bayramına katılan 11 yaşındaki Zeynep Kılıç, “Bu bayram burada çok mutlu oldum. Oyunlara katıldım, şeker dağıttılar, belediye başkanıyla görüştüm. Oyunları çok güzeldi, çok mutlu oldum” dedi.

Etkinlik sonunda mahalleli Ramazanın son iftarını açmak için hep birlikte sofraya oturdu.

Bizi sosyal medyadan takip edin