PTT 184. Yaşını Kutluyor - Karabük Haber Postası
6718da0eb36c9
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
23 Ekim, 2024 14:12 tarihinde yayınlandı
0
0

PTT 184. Yaşını Kutluyor

Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi (PTT A.Ş.), kuruluşunun 184. yıl dönümünü kutluyor. PTT Karabük Başmüdürü Ahmet Karagöz, PTT’nin köklü geçmişiyle Türkiye’nin iletişim alanındaki en güvenilir kurumlarından biri olduğunu belirtti.

“PTT, 23 Ekim 1840’da Posta Nezareti olarak kuruldu ve bugün modern teknolojilerle donatılmış hizmetleriyle ülkemizin dört bir yanına ulaşım sağlıyor,” dedi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’na bağlı olarak faaliyetlerini sürdüren PTT, posta hizmetlerinin yanı sıra kargo, filateli, bankacılık, e-ticaret ve lojistik gibi birçok alanda sektör liderliği yapıyor. Karagöz, PTT’nin teknolojiyi hizmetlerine entegre ederek yenilikçi adımlar attığını ve dünya posta sektörüne önemli katkılarda bulunduğunu vurguladı.

Karagöz, PTT’nin çevre dostu hizmet anlayışına da dikkat çekerek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı 2053 net sıfır emisyon hedeflerine elektrikli araç filosu ve çevre projeleriyle katkıda bulunduklarını ifade etti. Ayrıca, olağanüstü durumlarda PTT personelinin vatandaşlara hızlı ve özverili bir şekilde yanıt verdiğini belirtti.

PTT A.Ş. Genel Müdürü Dr. Hakan Gülten, “İki asra yaklaşan köklü geçmişimizle milletimizin yanında olmanın haklı gururunu yaşıyoruz. PTT, güçlü altyapısı ve küresel iş birlikleri ile Türkiye’nin ekonomik kalkınmasına katkı sağlıyor. Büyük PTT ailesi olarak nice başarılara imza atmaya devam edeceğiz,” ifadelerini kullandı. Kutlama etkinliklerinde, PTT’de işlem yapan 184. müşteriye, 184. yıla özel hazırlanan filatelik materyal hediye edildi.

Haber videosu için TIKLAYINIZ!

Bizi sosyal medyadan takip edin
emekli ogretmen evinde olu bulundu yyNXHOv6
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
24 Nisan, 2026 00:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Emekli öğretmen evinde ölü bulundu

Kastamonu’nun Daday ilçesinde kendisinden haber alınamayan emekli öğretmen, yalnız yaşadığı evinde ölü bulundu.

Olay, Daday ilçesi Çölmekçiler köyünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, yalnız yaşayan emekli müzik öğretmeni Ali Özcan’dan (69) haber alamayan komşuları, şüphe üzerine durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbar üzerine köye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Eve giren ekipler, 69 yaşındaki Ali Özcan’ı hareketsiz halde buldu. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrollerde, Özcan’ın hayatını kaybettiği belirlendi.

Cenazesi morga kaldırılan Özcan’ın kalp krizi sebebiyle hayatını kaybettiği değerlendiriliyor. Özcan’ın kesin ölüm sebebinin ise otopsi incelemesi neticesinde kesinleşeceği öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin