Reklam
Reklam
protokol uyeleri ve egitimciler kutuphane acilisinda bir araya geldi eMPrA2UI
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
16 Nisan, 2025 20:07 tarihinde yayınlandı
0

Protokol üyeleri ve eğitimciler kütüphane açılışında bir araya geldi

Zonguldak’ta protokol üyeleri ve eğitimciler kütüphane açılışında bir ortaya geldiler.

Zonguldak’ın Çaydeğirmeni Beldesinde kütüphane açılışında protokol üyeleri ve eğitimciler bir ortaya gelerek dayanışma ve kaynaşmanın örneğini sergilediler. Çaydeğirmeni Beldesinde faaliyette bulunan Çok Programlı Anadolu Lisesinde ki kütüphane açılışına hürmet duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlandı. İş adamı Sezai Çanakçı ve Çaydeğirmeni Belediyesinin katkıları ile hayata geçirilen kütüphane okulda eğitim gören öğrenciler ve eğitimciler tarafından memnuniyetle karşılandı.

Düzenlenen programda konuşmaların yapılması ve şiirlerin okunmasının akabinde kütüphanenin açılışına maddi dayanak veren iş adamı Çanakçı ve Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş’e teşekkür plaketi takdim edildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
turhalda yesilirmak suyu tasti bazi evleri su basti yOxMV31E
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Mayıs, 2026 04:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Turhal’da Yeşilırmak suyu taştı, bazı evleri su bastı

Tokat’ın Turhal ilçesinde etkili olan yoğun yağışlar nedeniyle bazı mahallelerde su baskınları yaşandı. Almus Barajı’nda su seviyesinin yükselmesi ve dolusavaktan taşma riskinin gündeme gelmesi ilçede endişeyi artırırken, barajdan gelecek muhtemel taşkın öncesinde Borsa Mahallesi’nde çok sayıda ev sular altında kaldı.

Edinilen bilgilere göre, son günlerde etkili olan yağışlar nedeniyle Yeşilırmak kenarındaki evlerde su birikintileri oluşturdu. Özellikle Borsa Mahallesi’nde bazı evlerin giriş ve zemin katlarını su bastı. Bazı vatandaşların güvenlik amacıyla üst katlara çıktığı öğrenildi.

Mahalle sakinlerinden Abbas Keskin, yaşanan durumun endişe verici boyuta ulaştığını belirterek; “Şu an Turhal Borsa Mahallesi’ndeyiz. Almus Barajı hiç taşmamışken evler su altında kaldı. Bu tarafa doğru her yer deniz gibi. Yarın Almus Barajı taştığında ne olacak biz onu bilmiyoruz. İnsanlar ikinci kattan aşağı inemiyor. Evler su altında kaldı” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin