Protokol Polis Evinde Bayramlaştı - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
04 Eylül, 2017 11:26 tarihinde yayınlandı
0
0

Protokol Polis Evinde Bayramlaştı

Kurban Bayramı dolayısıyla Karabük Polisevinde bayramlaşma programı düzenlendi.

Bayramlaşma programına Vali Kemal Çeber, Karabük Milletvekilleri Mehmet Ali Şahin ve Prof. Dr. Burhanettin Uysal, Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, kurum müdürleri, siyasi parti temsilcileri ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

Polisevinde gerçekleştirilen bayramlaşma töreninin ardından Vali Çeber beraberinde Belediye Başkanı Rafet Vergili ve protokol üyeleri ile birlikte İl Jandarma Komutanlığına geçerek askeri personelin bayramını kutladılar.  Daha sonra 5000 Evler Şehit Mehmet Esen Polis Merkezi Amirliğini ziyaret eden Vali Çeber ve beraberindeki heyet Emniyet Mensuplarının bayramlarını kutlayarak, görevlerinde başarılar dilediler.

Kurban Bayramı ziyaretleri kapsamında Güleç Sevgi Evleri ve Yücel Huzurevini de ziyaret eden Vali Çeber ve eşi Neslihan Çeber’e, Belediye Başkanı Rafet Vergili, İl Jandarma Komutan Vekili Albay Şener Şen, İl Emniyet Müdürü Mehmet Emin Akay ve eşi Nur Akay eşlik etti.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
minik ogrencilerden anlamli proje kapi kapi dolasip atik pil topladilar 1z9JMn9e
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
01 Mayıs, 2026 00:15 tarihinde yayınlandı
0
0

Minik öğrencilerden anlamlı proje: kapı kapı dolaşıp atık pil topladılar

Karabük’te ilkokul öğrencileri, çevre kirliliğinin önlenmesi ve geri dönüşüm bilincinin artırılması amacıyla örnek bir çalışmaya imza attı.

Belen İlkokulu öğrencileri, mahallelerinde kapı kapı dolaşarak vatandaşlardan topladıkları atık pilleri Karabük Belediyesi’ne teslim etti. Belediye ekiplerince teslim alınan atık piller geri dönüşüm sürecine dahil edilirken, öğrencilere duyarlılıklarından dolayı çeşitli hediyeler verildi.

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, öğrencilerin çevreye yönelik hassasiyetinin takdire şayan olduğunu belirtti.

Başkan Çetinkaya, “Evlatlarımızın sergilediği bu örnek davranış, çevre bilincinin en güzel yansımalarından biri. Atıkların kaynağında toplanması ve geri dönüşüme kazandırılması adına ortaya konulan bu gayret son derece kıymetli. Çocuklarımızın bu hassasiyeti gelecek adına bizlere umut veriyor. Kendilerini ve emeği geçen öğretmenlerimizi tebrik ediyorum.” dedi.

Atık pillerin doğaya bırakılması halinde çevre ve insan sağlığı açısından ciddi riskler oluşturduğuna dikkat çeken Çetinkaya, bu tür çalışmaların çocuklarda erken yaşta çevre duyarlılığı ve geri dönüşüm bilincinin gelişmesine önemli katkı sağladığını vurguladı.

Bizi sosyal medyadan takip edin