Profesyonel Fotoğrafçıdan "Eski Kıtanın Yollarında" Sergisi - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
05 Aralık, 2015 08:19 tarihinde yayınlandı
0
0

Profesyonel Fotoğrafçıdan “Eski Kıtanın Yollarında” Sergisi

ZONGULDAK Profesyonel fotoğraf sanatçısı Cenk Gençdiş’in hazırladığı “Eski Kıtanın Yollarında” isimli fotoğraf sergisi Esas 67 Burda AVM ziyaretçilerinden tam not aldı.
Profesyonel sanat hayatında doldurduğu 25 yılını kutlamak amacıyla fotoğraf sergisi ve fotoğraf albümü hazırlayan sanatçı Cenk Gençdiş, Zonguldak’ta fotoğraflarını hayranlarıyla buluşturdu.
Türkiye’nin çeşitli illerine ve yurt dışına fotoğraf seyahatleri gerçekleştiren Gençdiş, Esas 67 Burda AVM’de “Eski Kıtanın Yollarında” konulu fotoğraf sergisini açtı.
Üç gün boyunca açık olacak olan sergiyi değerlendiren Gençdiş, “26 yıldır profesyonel olarak fotoğrafçılık yapıyorum.
Bunun önemli süresini de hem Türkiye içinde hem yurtdışında birçok fotoğraf seyahati gerçekleştiriyorum.
25. Yılımı kutlamak amacıyla bir fotoğraf sergisi ve bir fotoğraf albümü hazırladım. ‘Eski Kıta’nın Yolları’nda isminde.
Bu özellikle Doğu ülkelerine yaptığım yaklaşık 30 seyahatte çektiğim 60 bin civarı fotoğraftan seçilen 150 civarı fotoğraftan oluşan bir kitabın sergisidir.
Sergide 75 fotoğraf var. İran, Suriye, Pakistan, Hindistan, Nepal, Tibet gibi Türkiye’nin daha doğusunda yer alan ülkelerden hem doğa hem mimari hem insan görüntülerinden oluşan bir sergidir. Esas 67 Burda AVM’de üç gün boyunca açık kalacak. Pazar akşamına kadar gezmek mümkün” diye konuştu.
Sergi hafta sonu boyunca ziyaretçilere açık olacak.

Bizi sosyal medyadan takip edin
trabzonda kayip oral sengunun cesedi 85 kilometre uzakta rizede bulundu Olr9pQq9
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
25 Nisan, 2026 16:37 tarihinde yayınlandı
0
0

Trabzon’da kayıp Oral Şengün’ün cesedi 85 kilometre uzakta Rize’de bulundu

Rize’nin Pazar ilçesi Güzelyalı Mahallesi kıyı şeridinde kayalıklar arasında bulunan erkek cesedinin, Trabzon’un Araklı ilçesinde 13 Nisan’dan bu yana kayıp olarak aranan Oral Şengün’e ait olduğu belirlendi.

Trabzon’un Araklı ilçesinde kaybolan Oral Şengün’den (27) uzun süre haber alınamaması üzerine başlatılan arama çalışmalarında, emniyet birimlerince yapılan kamera incelemeleri ve teknik analizler sonucunda cep telefonu sinyalinin son olarak Konakönü mevkiinde tespit edildiği belirlenmişti. Bunun üzerine bölgede yürütülen çalışmalar genişletilerek sahil hattına kaydırılmış, aramalara jandarma, sahil güvenlik, AFAD ve dalgıç polis ekipleri ile drone destekli hava unsurları da katılmıştı.

Saha çalışmalarının sürdüğü süreçte Rize kıyılarında kayalıklar arasında bulunan ceset için yapılan incelemelerde kimlik tespiti netleşti. Adli tıp süreci ve resmi değerlendirmeler sonucunda bulunan kişinin Oral Şengün olduğu kesinleşti.

Şengün’ün kaybolduğu nokta ile cesedin bulunduğu kıyı şeridi arasında yaklaşık 85 kilometrelik mesafe olduğu öğrenilirken, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi. Ölüm nedenine ilişkin kesin bulguların adli tıp raporuyla ortaya çıkması bekleniyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin