Karabük Postası tarafından
05 Aralık, 2015 08:19 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Profesyonel Fotoğrafçıdan “Eski Kıtanın Yollarında” Sergisi

ZONGULDAK Profesyonel fotoğraf sanatçısı Cenk Gençdiş’in hazırladığı “Eski Kıtanın Yollarında” isimli fotoğraf sergisi Esas 67 Burda AVM ziyaretçilerinden tam not aldı. Profesyonel sanat hayatında doldurduğu 25 yılını kutlamak amacıyla fotoğraf sergisi ve fotoğraf albümü hazırlayan sanatçı Cenk Gençdiş, Zonguldak’ta fotoğraflarını hayranlarıyla buluşturdu. Türkiye’nin çeşitli illerine ve yurt dışına fotoğraf seyahatleri gerçekleştiren Gençdiş, Esas 67 Burda AVM’de “Eski Kıtanın Yollarında” konulu fotoğraf sergisini açtı. Üç gün boyunca açık olacak olan sergiyi değerlendiren Gençdiş, “26 yıldır profesyonel olarak fotoğrafçılık yapıyorum. Bunun önemli süresini de hem Türkiye içinde hem yurtdışında birçok fotoğraf seyahati gerçekleştiriyorum. 25. Yılımı kutlamak amacıyla bir fotoğraf sergisi ve bir fotoğraf albümü hazırladım. ‘Eski Kıta’nın Yolları’nda isminde. Bu özellikle Doğu ülkelerine yaptığım yaklaşık 30 seyahatte çektiğim 60 bin civarı fotoğraftan seçilen 150 civarı fotoğraftan oluşan bir kitabın sergisidir. Sergide 75 fotoğraf var. İran, Suriye, Pakistan, Hindistan, Nepal, Tibet gibi Türkiye’nin daha doğusunda yer alan ülkelerden hem doğa hem mimari hem insan görüntülerinden oluşan bir sergidir. Esas 67 Burda AVM’de üç gün boyunca açık kalacak. Pazar akşamına kadar gezmek mümkün” diye konuştu. Sergi hafta sonu boyunca ziyaretçilere açık olacak.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
18 Ekim, 2025 04:07 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Feci kazada takla atan otomobil sürücüsü araçta sıkıştı

Bartın’da diğer bir araca çarpan araba, takla atarak tali yola düştü. Araçta sıkışan şoför, takımlar tarafından kurtarıldı.
Bartın’ın Arıt Kavşağı’nda meydana gelen kazada, Bartın’dan Amasra istikametine seyir eden R.H. yönetimindeki 34 DD 0336 plakalı araba, önünde seyir eden ve kavşakta yavaşlayan A.K. idaresindeki 74 AR 187 plakalı araca geriden çarptı. Çarpmanın tesiriyle denetimden çıkan araba takla atarak tali yola düştü. Araç içerisinde sıkışan şoförün yardımına birinci evvel öteki araç şoförü A.K., gitti. A.K, yaralı şoföre hareket etmemesini söyleyerek, araç içerisinde beklemesini telkin etti.
Kazanın akabinde olay yerine polis, itfaiye ve sıhhat takımları sevk edildi. Araçta sıkışan şoför takımların yaklaşık 30 dakika süren çalışmasıyla kurtarıldı. Araçtan çıkarılan şoför birinci müdahalesinin akabinde Bartın Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
Diğer aracın şoförü A.K., kaza anını şöyle anlattı;
"İşten geliyordum. Biraz geride abiyi geçtim. Kavşağa gelince yavaşladım, sinyalimi verdim. Abi bana çarptı. Bir baktım, abi sol taraftan uçuyor. Takla attı. O şoföre yardımcı oldum. Hareket etmemesini söyledim. Beklemesini söyledim" diye konuştu
Tedavi altına alınan yaralının sıhhat durumunun uygun olduğunu öğrenildi.
Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin