Pompalı tüfekle saldıranlar hakim karşısında - Karabük Haber Postası
pompali tufekle saldiranlar hakim karsisinda PhSzhDRZ
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
04 Şubat, 2025 00:45 tarihinde yayınlandı
0
0

Pompalı tüfekle saldıranlar hakim karşısında

Tokat’ta kız sorunu nedeniyle çıkan silahlı hengamede 3 kişiyi yaralayan 2 kuşkulu, mahkemeye çıkarıldı.

İddiaya nazaran, evvelki gün öğlen saatlerinde husumetli iki küme ortasında silahlı kovalamaca yaşandı. Motosikletle kaçan B.E. ve Ö.K. pompalı tüfekle ateş açarak M.M.B., E.Ç. ve D.A.’yı yaraladı. Yaralılar hastaneden taburcu olduktan sonra emniyete götürülerek sözleri alındı. Motosikletle olay yerinden uzaklaşan şüpheliler ise polis grupları tarafından saklandıkları adreslerde yakalanarak gözaltına alındı. Emniyetteki süreçleri tamamlanan zanlılar adliyeye sevk edildi.

Kız problemi yüzünden tüfekle saldırmış

Zanlılar B.E. ve Ö.K. birinci sözlerinde kız sorunu yüzünden daha evvel arbede ettiklerini, bu sıkıntıyı konuşmak için M.M.B., E.Ç. ve D.A. ile buluştuklarını ve bu sebeple meskenden getirdikleri pompalı tüfekle saldırdıklarını söyledi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
f9a48c25 032a 430b a316 8b4e4214a875
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
01 Mayıs, 2026 14:09 tarihinde yayınlandı
0
0

KTSO’da inşaat sektörünün geleceği konuşuldu

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası’nda düzenlenen (KTSO) 4. Meslek Grubu İstişare toplantısında sektörün güncel durumu ve geleceği konuşuldu. Toplantı KTSO Meclis Başkanı Adnan Çebi, Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Çapraz ile Yönetim Kurulu Üyeleri Kemal Karadeniz ve Hakan Kafalı’nın katılımıyla KTSO Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi.

Toplantının açılış konuşmasını yapan KTSO Meclis Başkanı Adnan Çebi, meslek grubu toplantılarının üyeler arasında birlik, beraberlik ve iş birliğini güçlendirme açısından büyük önem taşıdığını vurguladı. Çebi, sektör temsilcilerinin sorun, talep ve çözüm önerilerinin doğrudan istişare edilmesinin hem sektörün gelişimine katkı sağladığını hem de ortak çalışma kültürünü güçlendirdiğini belirtti.

Toplantının ana gündemini inşaat sektöründeki güncel gelişmeler oluşturdu. Katılımcılar, uygulama süreçlerinde yaşanan operasyonel aksaklıklar, artan maliyet unsurları ve sektörel işleyişi etkileyen bazı düzenlemelerin sahaya yansımaları üzerine fikir alışverişinde bulundu. Üyeler tarafından iletilen talep, beklenti ve çözüm önerileri titizlikle not alınarak ilgili konular değerlendirildi.

Toplantının sonunda KTSO Meclis Başkanı Adnan Çebi ve Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Çapraz, katılım sağlayan tüm meslek grubu üyelerine yapıcı katkılarından dolayı teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Bizi sosyal medyadan takip edin