Pompalı tüfekle dehşet saçtılar
(İHA ) Karabük’te bir eve kimliği belirsiz kişiler tarafından pompalı tüfekle ateş açıldı. O anlar güvenlik kamerasına yansırken, saldırı anında evde kimsenin olmaması olası bir faciayı önledi.
Olay, Yeşilmahalle Atatürk Bulvarı'nda meydana geldi. Dört katlı bir apartmanın ikinci katında ikamet eden Merve A. isimli kadının evine kimliği belirsiz kişiler tarafından pompalı tüfekle ateş açıldı. Gün ağarınca evin penceresindeki kurşun izlerini fark eden vatandaşlar durumu polise bildirdi. Olay yerine sevk edilen polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlatırken, evin kurşunlanma anı bir iş yerinin güvenlik kamerasına anbean kaydedildi. Görüntülerde apartmanın önüne gelen bir otomobilin yaklaşık 3-4 dakika beklediği yer alırken araçtan inen kimliği belirsiz 2 kişiden biri eline aldığı pompalı tüfekle eve doğru beş defa ateş açtığı görülüyor.
Olayın yaşandığı anda evde kimsenin olmaması faciayı engellerken polis ekipleri şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.
Yorumlar
Yorumlar editör onayından sonra yayımlanır. Kaba ve kişisel saldırı içeren yorumlar yayımlanmaz.
Henüz yorum yok.
İlk yorumu sen yaz, tartışmayı başlat.