ZONGULDAK İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, yolcu taşıyan büyük araçlara “kar lastiği” uygulaması yaptı. Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, 1 Aralık tarihi itibariyle şehir dışı yolculuk yapacak araçların ‘kar lastiği takma zorunluluğu’ uygulamasına geçilmesi nedeniyle kontrollerine başladı. Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, şehir içi yolcu taşımacılığı yapan halk otobüsü ve minibüsleri durdurarak denetim yaptı. Kış lastiği takmayan ya da lastik derinliği 1.6mm’den küçük olan araçların işletenlerine 655 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin 28. maddesinin ikinci fıkrasının (b) bendinin bakanlığa verdiği yetki çerçevesinde 571 Türk Lirası tutarında, idari para cezası karar tutanağı düzendi.


Polisten “Kar Lastiği” Uygulaması
Çorum FK’nın Süper Lig’e yükselmesi şehri ayağa kaldırdı
Trendyol 1. Lig play-off finalinde Esenler Erokspor’u 2-0 mağlup ederek Süper Lig’e yükselen Çorum FK’nın tarihi zaferi kentte büyük bir coşkuyla kutlandı. Binlerce taraftarın sokaklara döküldüğü kutlamaların oluşturduğu muhteşem görsel şölen havadan görüntülendi.
Trendyol 1. Lig play-off finalinde Esenler Erokspor’u 2-0 mağlup eden Çorum FK, Süper Lig’e yükselen son takım oldu. Karşılaşmanın ardından Çorum’da binlerce vatandaş sokaklara ve caddelere akın etti. Taraftarlar konvoylar oluşturup şehir turu attı, kent meydanında, sokak ve caddelerde halaylar çekerek şampiyonluk sevincini yaşadı. Tüm şehri saran bu benzersiz şampiyonluk coşkusu ve cadde ve sokaklardaki yoğunluk, havadan görüntülendi.
Taraftarlar duygularını paylaştı
Şampiyonluk kutlamalarına katılan Sultan Kurman, “Çorumluyum, muhteşemiz. Süper Lig’e çıktığımız için muhteşem duygular hissediyorum. Helal olsun diyorum zafer bizimdir” dedi.
Şehir takımının şampiyonluğunu ve sevinçlerini dile getiren Hatice Doymaz da, “Şu an kutlama için buradayız. Bunu hakediyorduk. Çok bekledik, Şampiyon Çorum” diye konuştu.
Ailesiyle birlikte maç sonrası kutlamalara katılan Ali Ertun Kadinler ise, “Takımımız şampiyon oldu. Çok mutluyuz. Burada hep beraber eğleniyoruz. Süper Lig’e çıkmasını bekliyorduk. Bizim içinde güzel oldu. Herkese teşekkürler” şeklinde konuştu.


