Reklam
Reklam
polisten kacan aracta 2 ruhsatsiz tabanca ele gecirildi zflvWYEM jpg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
01 Eylül, 2024 12:52 tarihinde yayınlandı
0

Polisten kaçan araçta 2 ruhsatsız tabanca ele geçirildi

Samsun’da Yunus polislerinin kovalamacası sonucu yakalanan araçta bulunan bir kişinin üzerinde 2 adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı motosikletli Yunus timleri, durumundan şüphelenerek durdurmaya çalıştıkları araç kaçınca kovalama sonucu İlkadım ilçesi Gar Kavşağı yanında yakaladı Araçta bulunan M.Y.’nin üzerinden 2 adet ruhsatsız tabanca ve 14 adet mermi ele geçirildi. Olayla ilgili M.Y. gözaltına alındı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
fqw 1
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
02 Haziran, 2026 14:52 tarihinde yayınlandı
0

Karabük’te yaya geçidini kullanmayan yayalar tehlike oluşturuyor

Karabük’ün en işlek noktalarından biri olan Postane Caddesi’nde, yaya geçidi çizgisi bulunmayan alanlarda karşıdan karşıya geçmek isteyen vatandaşlarla sürücüler arasında görüş ayrılığı yaşanıyor.

Cadde üzerinde yoğun yaya ve araç trafiğinin bulunduğunu belirten vatandaşlar, yaya geçidi olmayan noktalarda sürücülerin kendilerine yol vermediğini ve bu nedenle karşıya geçmekte zorlandıklarını ifade ediyor. Özellikle yaşlılar, çocuklar ve engelli bireyler açısından durumun risk oluşturduğunu dile getiren yayalar, sürücülerin daha dikkatli ve duyarlı davranmasını istiyor.

Sürücüler ise trafik kurallarına uygun hareket ettiklerini savunuyor. Yaya geçidi bulunan bölgelerde yayalara öncelik tanıdıklarını belirten araç sürücüleri, geçit çizgisi olmayan noktalarda durmak zorunda olmadıklarını ifade ederek, yayaların belirlenmiş geçiş noktalarını kullanmaları gerektiğini söylüyor.

Postane Caddesi’nde yaşanan bu durum, yaya güvenliği ve trafik kuralları konusunda farkındalığın artırılması gerektiğini bir kez daha gündeme getirirken, vatandaşlar bölgede ek yaya geçitleri oluşturulması ve gerekli uyarı levhalarının artırılması yönünde talepte bulunuyor.

Yetkililerin konuya ilişkin nasıl bir adım atacağı ise merakla bekleniyor.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin