Polisten kaçan araçta 2 ruhsatsız tabanca ele geçirildi - Karabük Haber Postası
polisten kacan aracta 2 ruhsatsiz tabanca ele gecirildi zflvWYEM jpg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
01 Eylül, 2024 12:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Polisten kaçan araçta 2 ruhsatsız tabanca ele geçirildi

Samsun’da Yunus polislerinin kovalamacası sonucu yakalanan araçta bulunan bir kişinin üzerinde 2 adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı motosikletli Yunus timleri, durumundan şüphelenerek durdurmaya çalıştıkları araç kaçınca kovalama sonucu İlkadım ilçesi Gar Kavşağı yanında yakaladı Araçta bulunan M.Y.’nin üzerinden 2 adet ruhsatsız tabanca ve 14 adet mermi ele geçirildi. Olayla ilgili M.Y. gözaltına alındı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
trabzonda ataturk alanindaki viyaduklerin alti dinlenme alani olacak CThCdW9G
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
16 Nisan, 2026 16:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Trabzon’da Atatürk Alanındaki viyadüklerin altı dinlenme alanı olacak

Trabzon’da Atatürk Alanı’nda yer alan viyadüklerin altı modern bir dinlenme alanına dönüştürülecek. Oturma alanları ve peyzaj düzenlemeleriyle yeşil dokuya kavuşturulacak olan alanın, Mayıs ayı içerisinde hizmete açılması hedefleniyor.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Meydan’da uzun yıllar dolmuş durağı olarak kullanılan viyadük altını, modern bir yaşam alanına dönüştürmek için çalışmalara başladı. Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı, Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı ile Yol Yapım, Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı’nın iş birliğiyle yürütülen çalışmalar kapsamında, şehir merkezinde vatandaşların nefes alabileceği yeni bir dinlenme alanı oluşturulması hedefleniyor. Mayıs ayı içerisinde hizmete açılması planlanan projede; oturma alanları, düzenli peyzaj uygulamaları ve yeşil alanlar yer alacak.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, çalışmanın bölgenin ihtiyaçları doğrultusunda planlandığı vurgulanarak, “Yaya sirkülasyonunun oldukça yoğun olduğu meydan bölgemizde vatandaşların dinlenebileceği, vakit geçirebileceği ve nefes alabileceği bir sosyal alanı hayata geçiriyoruz. Viyadük altını yeniden düzenleyerek modern bir yaşam alanına dönüştürmemizin önemli bir ihtiyacı karşılayacağına inanıyoruz. Oturma alanları, peyzaj düzenlemeleri ve yeşil dokuyla birlikte bölgenin hem estetik açıdan değer kazanmasını hem de daha işlevsel hale gelmesini hedefliyoruz. Viyadük altı, şehir merkezinde vatandaşlarımızın günlük yaşamına katkı sunan yeni bir buluşma ve dinlenme noktası olacak” denildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin