Çorum’da polis gruplarının “dur” ihtarına uymayan alkollü ve ehliyetsiz şoför, park halindeki bir arabaya çarparak durabildi.
Edinilen bilgiye nazaran, 60 ACT 705 plakalı araba şoförü H.İ.Y. Kıbrıs Caddesi üzerinde polis takımlarının “dur” ihtarına uymayarak kaçmaya başladı. Polis takımlarının uzun mühlet kovalamacası sonucu kaçan araba Bağcılar 1. Sokak üzerine geldiğinde park halindeki bir arabaya çarparak durabildi. Alkollü ve ehliyetsiz olduğu öğrenilen araba şoförü polis takımları tarafından gözaltına alınırken, araba cazip yardımı ile otoparka çekildi.


Polisten kaçan alkollü şoför kaza yapınca yakalandı
Samsunspor’dan Okan Kocuk’un milli takıma seçilmemesine tepki
Süper Lig ekiplerinden Samsunspor, A Milli Takım’ın Dünya Kupası için açıklanan geniş kadrosunda Okan Kocuk’a yer verilmemesine tepki gösterdi.
Samsunspor kalesini koruyan Okan Kocuk’un 2026 FIFA Dünya Kupası’nda mücadele edecek milli takımın geniş kadrosunda yer almamasına Samsunspor’dan tepki geldi. Kırmızı-beyazlı kulüpten konuya ilişkin yapılan açıklamada, “A Milli Takımımızın açıklanan geniş aday kadrosunda, kalecimiz Okan Kocuk’un yer almamasını şaşkınlıkla karşılamış bulunuyoruz. 2025-2026 sezonunda ortaya koyduğu başarılı performansın yanı sıra, UEFA Konferans Ligi’nde en çok maçta kalesini gole kapatan (clean sheet) kaleci istatistiğine ulaşan sporcumuz Okan’ın, Milli Takım aday kadrosunda değerlendirilmemesi futbol kamuoyunda da soru işaretleri oluşturmuştur. Ancak inanıyoruz ki ortaya koyduğu performans ve duruş, er ya da geç hak ettiği değeri görecektir.Çalışmaya, üretmeye ve gelişmeye devam” ifadeleri yer aldı.
Okan Kocuk, bu sezon Samsunspor formasıyla 46 maçta kalesini korudu.

