Reklam
Reklam

Polis’ten “Güvenli Okul Güvenli Eğitim” Denetimi

Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
11 Mayıs, 2017 14:35 tarihinde yayınlandı
0

Karabük İl Emniyet Müdürlüğü tarafından ‘Güvenli okul güvenli eğitim’ denetimi yapıldı.
Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından ülke genelinde uygulanan ‘Çocukların korunmasına yönelik denetim’ Karabük’te de yapıldı. Kentte bu yıl ikincisi düzenlenen denetime asayiş, çocuk, narkotik, terör, trafik, kaçakçılık ve organize birimlerinden oluşan 30 polis katıldı.
Kentin çeşitli noktalarında eş zamanlı denetim yapan ekipler, kafe, büfe ve umuma açık yerleri denetledi. Bazı iş yerlerinde arama yapan ekipler, kişilere yönelik Genel Bilgi Taraması (GBT) yaptı. Okul saatinde okullarında olmayan ve kafelerde oturan küçük yaşta çocuklar uyarıldı. Polisler, okul çevrelerindeki park ve metruk binaları da kontrol etti.
Ekipler, ayrıca okul çevresindeki şüpheli şahıslar üzerinde arama yaptı.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yola saçılan tuğlalar ulaşımı tek yöne düşürdü

yola sacilan tuglalar ulasimi tek yone dusurdu UUlfGEVh
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
15 Haziran, 2026 16:30 tarihinde yayınlandı
0

Karabük-Yenice kara yolunda seyir halindeki tırdan düştüğü iddia edilen tuğlalar nedeniyle ulaşım bir süre tek şeritten kontrollü olarak sağlandı.

Balıkısık Orman Deposu mevkiinde kara yoluna saçılan tuğlaları fark eden sürücüler durumu yetkililere bildirdi. İhbar üzerine bölgeye jandarma ve kara yolları ekipleri sevk edildi. Yolun bir bölümünü kaplayan tuğlalar nedeniyle ulaşım bir süre tek şeritten kontrollü olarak sağlandı. Ekiplerin yolda yaptığı temizlik çalışmasının ardından tuğlalar kaldırılarak trafik akışı normale döndü.

Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin