Karabük İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gümrük kaçağı ürünlere yönelik yapılan operasyonda elektroşok cihazı çelik jop, makaron, pipo ve nargile tütünü ile sigara ele geçirildi.
Yapılan açıklamada; “İl Emniyet Müdürlüğümüz KOM Şube Müdürlüğümüz görevlilerince ilimiz genelinde gümrük kaçağı ürünlerini getirip satanlara yönelik 5607 SKM gereğince yapılan çalışmalarda; M.Ö., M.Y. ve İ.S.G isimli şahıslardan 37 adet gümrük kaçağı olduğu belirlenen elektroşok cihazı, 9 adet çelik jop, 37 kutu makaron, 40 paket pipo ve nargile tütünü ile 70 paket prestije marka sigara ele geçirilmiş ve şüpheliler hakkında 5607 SKM suçundan adli işlem yürütülmüştür. İlimizde her türlü suç ve suç oluşumlarına karşı mücadelemiz kesintisiz sürdürülecektir” denildi.



Karabük Cumhuriyet Başsavcısı Selçuk Akman ile Cumhuriyet Savcısı Oğuz Yılmaz’ın öncülüğünde gerçekleştirilen etkinliğe, Karabük İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay İsmail Gökçek, Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, cezaevi müdürleri, infaz ve koruma memurları ile çok sayıda davetli katıldı.