Düzce’de Kervan Kavşağında virajı giren tırın dorsesinde yüklü olan keresteler yola saçıldı. Polis takımları vatandaşlarla birlikte keresteleri kaldırarak yolu açtı.
Olay D-100 Karayolu Kervan kavşağı mevkisinde meydana geldi. Alınan bilgilere nazaran Ali P. yönetimindeki 81 ABJ 581 plakalı Mercedes marka tır, Kervan kavşağında dönüş almak istediği esnada dorsede yüklü bulunan keresteler yola saçıldı. Kısmen trafiğe kapanan yol için bölgeye gelen trafik polisleri elleri ile keresteleri kaldırmaya başladı. Yolun açılması için ağır uğraş sarf eden takımlar, büyük araçların geçebilmesi için keresteleri yol kenarına aldı. Kerestelerin yoldan kaldırılması için bölgeye forklift sevk edildi. Yola savrulan keresteler yüzünden uzun araç kuyrukları oluştu. Kerestelerin yoldan kaldırılmasıyla yol trafiğe açıldı.
AK Parti’li Şahin: “Terörsüz Türkiye hedefi doğrultusunda çok ciddi adımlar atılıyor”
AK Parti Genel Sekreter Yardımcısı ve Karabük Milletvekili Cem Şahin, terörsüz bir Türkiye maksadına ait çok önemli adımların atıldığını ve atılmaya devam ettiğini belirtti.
Şahin, muhalefetin ne dediğine aldırmamaları gerektiğini söyleyerek "Cumhurbaşkanımıza, hükümetimize inancın. Orada çok kıymetli, tarihî gelişmeler yaşanıyor." dedi.
100.Yıl Kültür Merkezi’nde düzenlenen AK Parti Karabük Genişletilmiş Vilayet Müşavere Meclisi Toplantısı’nda konuşan Şahin, dünyanın birçok bölgesinde yaşanan tansiyonların güç üzerinden yürüdüğüne dikkat çekti.
"Enerji, ulusal güvenliğimizin bir parçası"
Enerji alanında atılan adımlara değinen Şahin, "Enerji sorunu direkt ulusal güvenliğimizi ve bekamızı etkileyen bir konudur. Sayın Bakanımız Alparslan Bayraktar da bu bahiste büyük uğraş sarf etti." tabirlerini kullandı.
Karadeniz’deki doğal gaz ve Gabar’daki petrol keşiflerinin ehemmiyetine vurgu yapan Şahin, "Kaynak çeşitliliğini sağlamak ve arz güvenliğini teminat altına almak bizim için başka bir değer arz etmektedir. Tüm bu gelişmeler, Türkiye’nin ulusal güvenliği ve bekasıyla direkt bağlantılıdır." dedi.
Teşkilatlara seslenen Şahin, "Cumhurbaşkanımıza bakacağız. O ne kadar koşuyorsa, biz onun iki katı, üç katı koşmak mecburiyetindeyiz. Zira biz bu ülkeyi seviyoruz. Ümmetin umudu hâline geldiğimizin farkındayız." halinde konuştu.
"Tarihî gelişmeler yaşanıyor"
Konuşmasının sonunda Türkiye Yüzyılı vizyonuna dikkat çeken Şahin, "Terörsüz bir Türkiye maksadına ait çok önemli adımlar atıldı ve atılmaya devam ediyor. Muhalefetin içine düştüğü tabansız kuyular milletimizin vicdanında da karşılık bulmuyor. Milletimiz, onları o yalnızlığın içinde bırakacaktır inşallah." dedi.