Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
23 Haziran, 2023 11:28 tarihinde yayınlandı
0

Polisler futbolcu, Tanju Çolak hakem oldu

Eski Avrupa Gol Kralı Tanju Çolak, Samsun İl Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen futbol turnuvasının yarı final maçını hakem olarak yönetti.

Samsun İl Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen futbol turnuvası yarı final maçında Özel Kalem Şube Müdürlüğü ile Özel Harekat Şube Müdürlüğü karşı karşıya geldi. Karşılaşmada ise Avrupa Gol Kral Tanju Çolak hakem olarak görev aldı. Emniyet Müdürlüğü Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşen karşılaşmanın ilk yarısını Özel Harekat Şube Müdürlüğü rakibine fark atarak 3-0 önde tamamladı. Çekişmeli geçen ikinci yarıda ise Özel Harekat Şube Müdürlüğü maçı 6-4’lük skorla kazanarak finalde Trafik Şube Müdürlüğü’nün rakibi oldu.

“Hakemliğim boyunca bana saygıdan itiraz edeceklerini sanmıyorum”

Açıklamalarda bulunan Tanju Çolak, “Samsunlu olarak çok mutluyum ve gururluyum. Böyle sosyal faaliyetlerin polisler arasında olduğunu çok düşünmüyorum. Sevgili müdürümüz Nihat Bey’in spora ilgisi, sevgisi on numaradır. Polisler bizim 7/24 koruyucularımızdır. Biz huzurluysak, mutluysak polislerimizden dolayıdır. Onlar bizim her şeyimizdir. Önemli olan bu sosyal faaliyetlerde bizim gibi efsane olmuş, lider olmuş futbolcuların var olmuş olması polis arkadaşlarımıza hem mutluluk hem de huzur verir. Bugün burada gerçekten mutluyum. Böyle turnuvaların sadece Samsun’da değil diğer yerlerde de olmasını istiyorum. İnşallah Samsun örnek olur. Bugün de bana hakemlik var. Biz de iyi oynayan, futbol kurallarına uyan kişinin kazanmasını istiyoruz. Bana da hakemliğim boyunca bana saygıdan itiraz edeceklerini sanmıyorum. Burada duran Tanju Çolak’ın Türkiye’deki insanlardan kimsede olmayan altın ayakkabısı var. Dünyada ilk 48’de yer alan kişilerden birisiyim. Samsunspor aşığıyım. Samsunspor sevdalısıyım. Samsunlu olmaktan gurur duyuyorum” dedi.

“Sporun gücüne inanıyoruz”

İl Emniyet Müdürü Nihat Özen ise “Futbolun içindeyiz. Futbol Federasyonu’nda temsilci olarak zamanında görev yaptık. Sporun gücüne inanıyoruz. Arkadaşların birbirleri ile kaynaşması hem de fiziksel üstünlüklerini bir üst aşamaya taşımaları için böyle bir organizasyon yaptık. Bundan önce çok fazla müsabaka yaptık. Dostluk ve kardeşlik oluyor” diye konuştu. Final maçında Özel Hareket Şube Müdürlüğü ile Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri 23 Haziran Cuma günü karşı karşıya gelecek. (İHA)

Bizi sosyal medyadan takip edin
tokatta yesilirmak tasti 8 asirlik tas koprunun uc gozu su altinda kaldi Qy2EFaKt
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
01 Haziran, 2026 20:22 tarihinde yayınlandı
0 0

Tokat’ta Yeşilırmak taştı, 8 asırlık taş köprünün üç gözü su altında kaldı

Tokat’ta Yeşilırmak’ın taşmasıyla tarım arazileri sular altında kalırken, 788 yıllık tarihi köprünün üç gözü de suya gömüldü.

Tokat’ta etkili olan sağanak yağış ve Almus Barajı’nın maksimum doluluk seviyesine ulaşmasının ardından dolusavaktan su tahliyesinin devam etmesi ile Yeşilırmak’ta taşkın meydana geldi. Irmak kenarındaki tarım arazileri ile Pazar ilçe girişindeki 1238 yapımı tarihi Selçuklu taş köprüsünün 4 gözünden 3’ü su içinde kaldı.

Yöre sakinlerinden Cemalettin Horosan, “1993 yılında yine ırmak gece gündüz aktı. O sene de yine aynı bu aylardaydı. Sonrasında ise arazimize giremedik. Araziye girdikten sonra da bir mahsul alamadık. Bu seneki ise daha da farklı yağdı. Biz daha bunu kaldıramayız. Allah’tan ümit kesilmez ama ümidimizi de yitirdik. Bu daha da akmaya devem ettiği için daha da bir faydası olmaz. Ekimini yaptığım 70 dönüm arazim su altında kaldı. Ekilen arazinin dekar başına 8 bin TL masrafı var. Bunun altından nasıl kalkacağız bilmiyorum. Bu kadar yükseldiğini bilmiyorum. Bu kadar su hiç yoktu. Bu tarih unutulmayacak bir tarih, Allah bir daha göstermesin inşallah” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin