Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
23 Haziran, 2023 11:28 tarihinde yayınlandı
0

Polisler futbolcu, Tanju Çolak hakem oldu

Eski Avrupa Gol Kralı Tanju Çolak, Samsun İl Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen futbol turnuvasının yarı final maçını hakem olarak yönetti.

Samsun İl Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen futbol turnuvası yarı final maçında Özel Kalem Şube Müdürlüğü ile Özel Harekat Şube Müdürlüğü karşı karşıya geldi. Karşılaşmada ise Avrupa Gol Kral Tanju Çolak hakem olarak görev aldı. Emniyet Müdürlüğü Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşen karşılaşmanın ilk yarısını Özel Harekat Şube Müdürlüğü rakibine fark atarak 3-0 önde tamamladı. Çekişmeli geçen ikinci yarıda ise Özel Harekat Şube Müdürlüğü maçı 6-4’lük skorla kazanarak finalde Trafik Şube Müdürlüğü’nün rakibi oldu.

“Hakemliğim boyunca bana saygıdan itiraz edeceklerini sanmıyorum”

Açıklamalarda bulunan Tanju Çolak, “Samsunlu olarak çok mutluyum ve gururluyum. Böyle sosyal faaliyetlerin polisler arasında olduğunu çok düşünmüyorum. Sevgili müdürümüz Nihat Bey’in spora ilgisi, sevgisi on numaradır. Polisler bizim 7/24 koruyucularımızdır. Biz huzurluysak, mutluysak polislerimizden dolayıdır. Onlar bizim her şeyimizdir. Önemli olan bu sosyal faaliyetlerde bizim gibi efsane olmuş, lider olmuş futbolcuların var olmuş olması polis arkadaşlarımıza hem mutluluk hem de huzur verir. Bugün burada gerçekten mutluyum. Böyle turnuvaların sadece Samsun’da değil diğer yerlerde de olmasını istiyorum. İnşallah Samsun örnek olur. Bugün de bana hakemlik var. Biz de iyi oynayan, futbol kurallarına uyan kişinin kazanmasını istiyoruz. Bana da hakemliğim boyunca bana saygıdan itiraz edeceklerini sanmıyorum. Burada duran Tanju Çolak’ın Türkiye’deki insanlardan kimsede olmayan altın ayakkabısı var. Dünyada ilk 48’de yer alan kişilerden birisiyim. Samsunspor aşığıyım. Samsunspor sevdalısıyım. Samsunlu olmaktan gurur duyuyorum” dedi.

“Sporun gücüne inanıyoruz”

İl Emniyet Müdürü Nihat Özen ise “Futbolun içindeyiz. Futbol Federasyonu’nda temsilci olarak zamanında görev yaptık. Sporun gücüne inanıyoruz. Arkadaşların birbirleri ile kaynaşması hem de fiziksel üstünlüklerini bir üst aşamaya taşımaları için böyle bir organizasyon yaptık. Bundan önce çok fazla müsabaka yaptık. Dostluk ve kardeşlik oluyor” diye konuştu. Final maçında Özel Hareket Şube Müdürlüğü ile Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri 23 Haziran Cuma günü karşı karşıya gelecek. (İHA)

Bizi sosyal medyadan takip edin
yks adaylari resmi tatilde kutuphane magduriyeti yasadi YkWhSLdB
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
20 Mayıs, 2026 00:22 tarihinde yayınlandı
0
0

YKS adayları resmi tatilde kütüphane mağduriyeti yaşadı

Rize’de 19 Mayıs resmi tatilinde İl Halk Kütüphanesi’nin kapalı olması nedeniyle ders çalışacak sessiz ortam bulamayan YKS adayları, yöneldikleri Gençlik Merkezi kütüphanesinde de yoğunluk nedeniyle yer bulamayınca mağduriyet yaşadı.

Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) kısa süre kala sessiz ortamda ders çalışmak isteyen öğrenciler, resmi tatilde kapalı olan kütüphaneler nedeniyle mağduriyet yaşadı.

Sınava hazırlık sürecinde özellikle sessiz ve düzenli çalışma ortamlarını tercih eden öğrenciler, sabah saatlerinde Rize İl Halk Kütüphanesi’ne geldi. Ancak resmi tatil nedeniyle kütüphanenin hizmet vermediğini gören öğrenciler alternatif alanlara yöneldi.

Bazı öğrenciler çözümü Rize Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesindeki Gençlik Merkezi’nde bulunan kütüphaneye gitmekte buldu. Bu kez de yoğunluk nedeniyle oturacak yer bulmakta zorlanan öğrenciler, çalışmalarını binada boş buldukları masa ve alanlarda sürdürmek zorunda kaldı.

İl Halk Kütüphanesi kapalı olduğu için sürekli geldiği Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne ait kütüphanede çalışmak için yer bulamadığını belirten Veysel Baki Biçer, “Halk Kütüphanesi kapalı olduğu için bugün burası çok yoğun. Erken geldim, yani saat 10.00-11.00 gibi geldim. Geldiğim andan itibaren kütüphanede her yer dolu. Oturacak yer bulamadım, bu yüzden geri döneceğim” ifadelerini kullandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin