Eskipazar ilçesinde yol kontrolü yapan polisi gören şüpheliler poşette bulunan uyuşturucuyu camdan dışarı attı.
Edinilen bilgiye göre, Karabük Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmalar neticesinde 34 plakalı ticari bir aracın İstanbul’dan Karabük’e uyuşturucu madde getirileceği bilgisi alındı. Eskipazar ilçesi Mermerler mevkiinde rutin kontrollerin yapıldığı sırada ekipleri gören şüpheliler araçta bulunan poşetteki 60 adet extacy uyuşturucu hapı dışarı attıkları görülürken arama yapılan araçta 89,50 gram bonzai maddesi ele geçirildi. Ticari araçta bulunan E.Ç., V.B. ve M.B. isimli şahıslar uyuşturucu madde bulundurmak ve ticareti yapmak suçundan gözaltına alınırken, yapılan GBT sorgulamasında V.B. isimli şüphelinin arama kaydı bulunduğu öğrenildi.
Şüpheliler emniyetteki işlemlerinin ardından Eskipazar Adliyesine sevk edildi.


Polisi görünce uyuşturucu dolu poşeti araçtan attılar
Yenice Belediyesi araç filosunu güçlendirdi
Karabük’ün Yenice ilçe Belediyesi, hizmet kapasitesini artırmak amacıyla araç filosuna yeni bir damperli kamyon kazandırdı. Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) tarafından hibe edilen araç belediye envanterine dahil edildi.
Yenice Belediye Başkanı Sertaş Karakaş, belediyenin daha hızlı ve etkin hizmet sunabilmesi için makine parkını güçlendirmeye devam ettiklerini belirtti.
TBB tarafından belediyeye hibe edilen 2026 model, 5 metreküp kapasiteli ve 11 ton yük taşıma kapasitesine sahip damperli kamyonun teslim alındığını ifade eden Karakaş, aracın ilçeye hayırlı olmasını diledi.
Başkan Karakaş, “Güçlü altyapı, güçlü Yenice anlayışıyla araç parkurumuzu yenileyerek hizmet kalitemizi artırmaya devam ediyoruz. İlçemizin çehresini değiştirecek yatırımları kararlılıkla hayata geçirirken, vatandaşlarımıza daha hızlı ve kaliteli hizmet sunmayı sürdüreceğiz” dedi.


