Ihlas Haber Ajansı tarafından
05 Aralık, 2023 16:24 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Polisi görünce kaçmıştı, motosiklet çalıntı çıktı

Düzce’de bir sürücü, devriye atan polisleri görünce 3 tekerlekli motosikleti bırakıp kaçtı. Yapılan incelemelerde motosikletin çalıntı olduğu tespit edildi.
Edinilen bilgiye göre, şehir merkezinde devriye atan trafik ekipleri, Melensu Park mevkiinde yaptıkları denetim sırasında 3 tekerlekli motosiklet sürücüsünün aracı bırakıp kaçtığını fark etti. Şase numarasında yapılan incelemelerde gerçek ortaya çıktı. Motosikletin çalıntı olduğunun belirlenmesi üzerine bölgeye hırsızlık büro amirliği ekipleri istendi. Motosikletin 1 ay önce çalındığı tespit edilirken, polisi görüp kaçan şahsın yakalanması için çalışma başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Berkay Doğan tarafından
10 Mayıs, 2025 13:33 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Karabük’te Kimsesiz Çocuklar Yararına Kermes Düzenlendi

Karabük Valisi Mustafa Yavuz ve eşi Süreyya Yavuz, Karabük Kimsesiz ve Yardıma Muhtaç Çocukları Koruma Derneği tarafından düzenlenen yardım kermesine katıldı.

Safranbolu’da gerçekleşen kermeste el emeği ürünler satışa sunuldu. Kermesten elde edilecek gelir, kimsesiz ve yardıma muhtaç çocukların temel ihtiyaçlarının karşılanmasında kullanılacak.

Programa; Safranbolu Kaymakamı Şaban Arda Yazıcı, Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, İl Emniyet Müdürü Mehmet Ali Hasan Köse, İl Müftüsü Ali Erhun, kamu kurum müdürleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile Dernek Başkanı Neşe Yılmaz ve dernek üyeleri de katıldı.

Kermes alanını gezerek ürünleri inceleyen Vali Yavuz ve eşi, gönüllülerle sohbet etti. Programda bir konuşma yapan Vali Yavuz, Cemal Süreya’nın “Sizin hiç babanız öldü mü?” dizeleriyle başladığı konuşmasında, yetim ve öksüz çocukların yaşadığı duygusal yoksunluğa dikkat çekti. Vali Yavuz, “Karabük'te annesini ya da babasını kaybetmiş evlatlarımız var. Bizler onlara aile olacağız. Yalnız olmadıklarını hissettireceğiz” dedi.

Kimsesiz çocuklara yönelik desteklerin Karabük’te sessizce sürdüğünü ifade eden Vali Yavuz, etkinliği düzenleyen dernek üyelerine teşekkür etti. El emeği ürünlerin manevi değerine dikkat çeken Yavuz, “Yetimin başını okşamanın ne kadar anlamlı olduğunu bilen bir inancın mensuplarıyız. Bu hassasiyeti birlikte yaşatalım” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.