Düzce’de bir sürücü, devriye atan polisleri görünce 3 tekerlekli motosikleti bırakıp kaçtı. Yapılan incelemelerde motosikletin çalıntı olduğu tespit edildi.
Edinilen bilgiye göre, şehir merkezinde devriye atan trafik ekipleri, Melensu Park mevkiinde yaptıkları denetim sırasında 3 tekerlekli motosiklet sürücüsünün aracı bırakıp kaçtığını fark etti. Şase numarasında yapılan incelemelerde gerçek ortaya çıktı. Motosikletin çalıntı olduğunun belirlenmesi üzerine bölgeye hırsızlık büro amirliği ekipleri istendi. Motosikletin 1 ay önce çalındığı tespit edilirken, polisi görüp kaçan şahsın yakalanması için çalışma başlatıldı.


Polisi görünce kaçmıştı, motosiklet çalıntı çıktı
KOF-DER’den müzik şölenine davet
Zonguldak’ın Kozlu ilçesinde faaliyet gösteren Kozlu Folklor ve Kültür ve Dayanışma Derneği (KOF-DER), 19 Haziran 2026 tarihinde gerçekleştireceği konser programıyla sanatseverlere unutulmaz bir akşam yaşatmaya hazırlanıyor.
KOF-DER Başkanı Hikmet Sinan, düzenlenecek etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada tüm vatandaşları konsere davet ederek, “Her telden, her türden müzik şöleni ve Darbuka Ritim Show grubu konserimizde sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyarız” ifadelerini kullandı.
Türk Halk Müziği eserlerinin yanı sıra farklı müzik türlerinden seçkin eserlerin seslendirileceği programda, Darbuka Ritim Show Grubu da sahne alarak izleyicilere görsel ve işitsel bir şölen sunacak.
Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Sezai Karakoç Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek konser, 19 Haziran 2026 Cuma günü saat 19.45’te başlayacak. Organizasyona Kozlu ve çevre ilçelerden yoğun katılım olması bekleniyor.
KOF-DER yetkilileri, müziğin birleştirici gücünü paylaşmak ve kültürel değerleri yaşatmak amacıyla düzenlenen etkinliğe tüm vatandaşları davet etti.

