blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Nisan, 2025 16:07 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Polisi gören geri manevra yaparak kaçtı

Bartın’da uygulama yapan polis takımları, 10 dakika içerisinde 3 aracın geri hareket yaparak kaçtığını tespit etti. Uygulamadan kaçan şoförler, kovalamaca sonucu yakalanarak, gerekli süreçleri yapıldı.
Bartın Gölbucağı Kavşağı ve Gölbucağı Sanayi Sitesi ortasında alkol uygulaması yapan polis takımları, alkollü şoförlerin kabusu oldu. Son anda polisleri fark eden şoförler, geri hareket yaparak uygulama noktasından kaçtı. Yaklaşık 10 dakika içerisinde polisi gören 3 araç şoförü, geri geri giderek uygulama noktasından kaçtı. Araçları fark eden trafik polisleri ise telsiz anonsu ile etraftaki polisleri bilgilendirerek uygulamadan kaçan araçları ihbar etti. Telsiz anonsu üzerine ise uygulama noktası yakınındaki takımlar harekete geçerek, kaçan araçların peşine düştü. Uyulamadan kaçan 3 aracın da şoförü yakalanırken, şoförler kaçan şoförlerin ise alkollü olduğu belirlendi.
Sürücülere çeşitli hususlardan de para cezası kesilirken, araçlardan ikisi alkolsüz şoförlere teslim esildi. Bir araç ise cazibeli yardımıyla otoparka çekildi

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
15 Haziran, 2025 00:37 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Motosiklet sürücüsü takla atıp otomobilin üzerine düştü… O anlar kamerada

Kent merkezinde meydana gelen kazada caddede dönmeye çalışan araba ile motosiklet çarpıştı. Kazada dönüş yapmaya çalışan arabaya çarpan motosiklet şoförü takla atıp arabanın üzerine oturdu. Motosiklet şoförü şoku atlatınca yaralandığını fark etti. Kaza anı ise güvenlik kameralarınca anbean kaydedildi.
Kaza, 22.15 sıralarında Eski Bolu Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere nazaran cadde üzerinde park halindeki H.Ç. yönetimindeki 41 APB 660 plakalı Citroen marka araba, caddeden yan yola dönmek için harekete geçti. Yola denetimsiz çıkan araba, caddeyi katıca caddede ilerleyen A.T.’nin kullandığı 81 AS 802 plakalı motosiklet ile çarpıştı. Kazada çarpışmanın tesiriyle evvel kaput üzerinde takla atan motosiklet şoför arabanın üzerine oturdu. Olayın şokunu atlatan Motosiklet şoförü A.T., arabadan inerek kendisini yere attı.
Kazayı görenlerin 112 Acil Davet Merkezine haber vermesi üzerine olay yerine acil sıhhat ve polis grupları sevk edildi. Yaralı şoföre olay yerinde sıhhat gruplarınca birinci müdahalesi yapılarak ambulans ile Atatürk Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Kaza anı güvenlik kameralarına yansıdı
Kaza ise an ve an güvenlik kameralarınca kaydedildi. Kazada cadde kenarında park halindeki arabanın yola çıkıp dönmeye çalışması ve motosiklet şoförünün araba çarpma anı yer aldı. Ayrıyeten motor şoförünün arabanın üzerinde takla atarak evvel arabanın üzerine oturması ve akabinde da yere düşmesi anbean kaydedildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin