(İHA) – Karabük’te dün gece yarısı bir sitenin garajında park halindeki otomobil alevlere teslim oldu. Alevlerin geceyi aydınlattığı yangın sonucu otomobilin kundaklanma ihtimaline karşı polis tahkikat başlattı.
Edinilen bilgiye göre olay gece yarısı 5000 Evler Cumhuriyet Mahallesi 58. Sokak üzerinde bulunan bir sitenin garajında meydana geldi. Recep A. isimli şahsa ait 78 EB 310 plakalı otomobil bagaj kısmından alev aldı. Üzeri branda ile kaplı otomobil kısa sürede alev topuna döndü. Bu sırada alevleri fark eden vatandaşlar durumu itfaiye ekipleri ve polise bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen Karabük Belediyesi itfaiye ekipleri yangının diğer araçlara sıçramadan kontrol altına alarak söndürdü. Araç sahipleri yanan araçları karşısında göz yaşlarına boğulurken, polis ekipleri motor kısmı hariç diğer kısımları tamamen yanan aracın kundaklama olabileceği şüphesi ile tahkikat başlattı.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.


Polis, Kundaklama Şüphesiyle Soruşturma Başlattı
Çorum’da bıçaklı kavga: 2 yaralı
Çorum’da iki genç, sokak ortasında tanımadıklarını iddia ettikleri kişi veya kişilerle yaşadıkları tartışma sonucu bıçaklanarak yaralandı.
Olay, Bahçelievler Mahallesi Mehmet Akif Ersoy 1. Cadde üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, U.G. (17) ve B.Ç. (17) ile kimliği henüz belirlenemeyen kişi ya da kişiler arasında bilinmeyen bir sebeple tartışma çıktı. Tartışmanın kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüşmesi üzerine U.G. ve B.Ç. bıçak darbesi alarak yaralandı. Daha sonra ise yaralı gençler olay yerinden ayrılarak yakınlarından yardım istedi. Araçla Kale Mahallesi Aydınlıkevler 6. Sokağa gelerek 112 Acil Çağrı Merkezi’nden yardım istedi. İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.
Polis ekipleri, olayın ardından kaçan şüpheli şahıs ya da şahısların kimliklerinin tespit edilerek yakalanması için çalışma başlattı.


