Kastamonu’da polis ekiplerince bir ikamette yapılan aramada 4 adet ruhsatsız tabanca, 1 adet kurusıkı tabanca ile fişek ele geçirildi. Konu ile ilgili 1 şahıs gözaltına alındı.
Edinilen bilgiye göre, bir düğün eğlencesi sırasında havaya ateş edilmesi olayıyla ilgili Kastamonu Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen soruşturma çerçevesinde, Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince tespit edilen bir ikamette arama gerçekleştirildi. Evde yapılan aramada 4 adet ruhsatsız tabanca, 1 adet faturası ibraz edilemeyen kuru sıkı tabir edilen tabanca, 11 adet şarjör, bin 750 adet fişek ele geçirildi.
Olayla ilgil, A.Ü. isimli şahıs gözaltına alındı. Şahsın emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi.


67
Polis ekiplerinin arama yaptığı evden 4 tane tabanca çıktı: 1 gözaltı
503
Kumluca’da yangın paniği
Bartın’ın Ulus ilçesine bağlı Kumluca beldesinde otluk alanda çıkan yangın paniğe neden oldu.
Kumluca beldesinde Çay Kenarı mevkiinde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Saat 21.00 sıralarında çıkan yangını fark eden çevredeki vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye itfaiye ekipleri sevk edildi. Paniğe neden olan yangına müdahale eden ekipler, kısa sürede alevleri kontrol altına aldı. Yangında herhangi bir can kaybı ya da yaralanma yaşanmadığı öğrenilirken, yaşanan olayla ilgili inceleme başlatıldı.
Yangının çıkış nedeni ise yapılacak araştırmanın ardından netlik kazanacağı öğrenildi.

