blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
20 Şubat, 2025 00:15 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Polis ekiplerinden ‘Acil durumda tek numara’ uyarısı

Karabük’te polis grupları, yoğunluğun bulunduğu cadde ve sokaklarda 112 Acil Davet Merkezi noktasında bilgilendirme faaliyetinde bulunarak acil durumlarla ilgili şuur oluşturmak hedefiyle broşürler dağıttı.
Karabük İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis Şube Müdürlüğü çalışanı, vatandaşlara yönelik bilgilendirme çalışmalarını sürdürüyor.
Kemal Güneş Caddesi’nde çalışmalarını sürdüren gruplar, vatandaşlara acil davetlerin yanlışsız bir halde yapılması ve acil yardım sınırının aktif kullanımı konusunda farkındalık oluşturmak için bilgilendirmelerde bulundu.
Ayrıca, 112 Acil Davet Merkezi’ne nasıl hakikat bir biçimde ulaşılacağı, acil durumlarda yapılması gerekenler ve gereksiz aramaların önlenmesi üzere kıymetli bilgilerin yer aldığı broşürleri dağıtan takımlar dolandırıcılık üzere olaylarla karşılaşan vatandaşların derhal 112’yi aramaları noktasında ikazlarda bullundu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
26 Temmuz, 2025 16:15 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Karabük’te orman yangını 69 saattir sürüyor

Karabük’te günlerdir tesirli olan orman yangınını denetim altına alma çalışmaları dördüncü gününde de aralıksız devam ediyor.
Çarşamba günü başlayan ve rüzgarın tesiriyle geniş bir alana yayılan yangına, Orman Genel Müdürlüğüne bağlı takımların yanı sıra etraf vilayetlerden gelen dayanak takımları müdahale ediyor. Yer yer tekrar alevlenen bölgelerde ağır söndürme çalışmaları yürütülüyor.
69 saattir çalışmaların sürdüğü yangına havadan helikopter ve uçaklarla, karadan ise arazöz, dozer ve çok sayıda çalışanla dayanak veriliyor. Gruplar, sarp topraklarda ilerlemekte zorluk çekerken, yangının yerleşim yerlerine ulaşmaması için kritik noktalarda önleyici çizgiler oluşturuluyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin