Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
22 Nisan, 2016 14:36 tarihinde yayınlandı
0

Plastik Cerrahi Uzmanı Medikar’da Görevine Başladı

15 senedir Almanya’da Plastik, Estetik ve El Cerrahi Uzmanı olarak görev yapan Op. Dr. Muhammet Mustafa Ercan, Türkiye’ye dönerek Karabük’te Özel MEDİKAR Hastanesinde hizmet vermeye başladı.
15 yıl sonra kendi tecrübelerini aktarmak ve Türk halkına hizmet etmekiçin Türkiye’ye döndüğünü belirten Plastik, Estetik ve El Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Muhammet Mustafa Ercan, “Tıp ve Uzmanlık eğitimlerimi Almanya’da gerçekleştirdikten sonra, Almanya’nın çeşitli Devlet Hastanelerinde, Eğitim Hastanelerinde ve Üniversite Hastanelerinde olmak üzere 15 yıl doktor olarak görev yaptım. Kıdemli Başasistan, Bölüm Başkan Yardımcısı ve Bölüm Başkanı olarak tecrübelerimi derinleştirdikten sonra hekimlik mesleğimi ülkemde yapmaya karar verdim. Kendi tecrübelerimi aktarmak ve insanlarımıza hizmet etmek üzere ailemle birlikte Türkiye’ye dönüş yaptık. Estetik Plastik Rekonstrüktif Cerrahisi hekimi olarak Batı Karadeniz Bölgesinin tek özel hastanesi olan Özel Medikar Hastanesinde halkımıza hizmet edeceğim” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
trabzonsporda yeni sezon zirvesi VQDFwSmQ
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
04 Haziran, 2026 00:00 tarihinde yayınlandı
0 0

Trabzonspor’da yeni sezon zirvesi

Trabzonspor’da yeni sezon öncesi planlama çalışmaları kapsamında değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi. Bordo-mavili kulübün yöneticileri ile teknik heyeti, İstanbul’da bir araya gelerek geride kalan sezonu ve yeni döneme ilişkin yol haritasını masaya yatırdı.

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan, Asbaşkan Zeyyat Kafkas, Başkan Yardımcısı İbrahim Şahinkaya, Takım Menajeri Emrah Tok ve Teknik Direktör Fatih Tekke’nin katılımıyla İstanbul’da düzenlenen değerlendirme toplantısında, kulübün sportif ve mali gündemine ilişkin önemli konular görüşüldü.

Geçen sezon ve transfer çalışmaları değerlendirildi

Toplantıda, geride kalan sezonun genel değerlendirmesi yapılırken, devam eden transfer çalışmaları ve mevcut kadro planlaması da ele alındı. Yönetim ve teknik heyet, yeni sezon öncesinde takımın ihtiyaçları doğrultusunda yürütülen çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Bütçe, mali yapı ve akademi gündemdeydi

Görüşmede kulübün bütçe planlaması ve mali konuların yanı sıra akademi yapılanmasına ilişkin başlıklar da değerlendirildi. Trabzonspor’un sürdürülebilir başarı hedefi doğrultusunda altyapı organizasyonunun geliştirilmesine yönelik çalışmalar masaya yatırıldı.

Avrupa hedefleri konuşuldu

Toplantıda ayrıca yeni sezon hedefleri ile bordo-mavili ekibin Avrupa kupalarında mücadele edeceği süreçte izlenecek yol haritası üzerinde duruldu. Yönetim ve teknik heyetin, takımın sportif başarılarını artırmaya yönelik planlamalar konusunda görüş birliğine vardığı öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin