Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
26 Mayıs, 2015 14:33 tarihinde yayınlandı
0

Plastik Boru Tesisatçısı Kursu Sona Erdi

Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından Güney – Tır Köylerinde açılan ” Plastik Boru Tesisatçısı ” kursu sona erdi.
Kursun sona ermesi nedeniyle kursiyerler için Güney İlkokulunda belge töreni düzenlendi.
Konuyla ilgili Yenice Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada: “08.12.2014 – 04.05.2015 tarihleri arasında devam eden ve 192 saat süren kursumuzun sonunda 16 kursiyerimiz sertifika almaya hak kazandılar. Kursiyerlerimizi tebrik ediyoruz” denildi.
Güney İlkokulu’nda yapılan törene; Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü yetkilileri, daire amirleri, okul müdürleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. Konuşmaların ardından kursiyerle belgeleri katılımcılar tarafından takdim edildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
rizede yayla yollarinda kar temizleme calismasi suruyor r7nEsna5
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
18 Mayıs, 2026 12:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Rize’de yayla yollarında kar temizleme çalışması sürüyor

Rize genelinde yaz aylarında ciddi turizm hareketliliği olan yüksek rakımlı yayla yollarını kardan ulaşıma açmak için çalışmalar sürüyor.

Özellikle Çamlıhemşin ilçesine bağlı Sal ve Pokut yaylaları, İkizdere ilçesinde Demirkapı ve Homeze yaylaları, Ardeşen ilçesinde Siprona Yaylası, Fındıklı ilçesinde Sultandağı Yaylası ile Hemşin ilçesine bağlı Gito ve Badara yaylalarında yürütülen çalışmalar kapsamında, yolların ulaşıma açık tutulması için yoğun çaba harcanıyor.

Bölgede Rize İl Özel İdaresi tarafından sürdürülen karla mücadele faaliyetleri 7 iş makinesi ve 14 personel ile devam ediyor. Ekipler, yaylalara ulaşım için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin