Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
30 Temmuz, 2023 16:53 tarihinde yayınlandı
0

Piknik Alanları Doldu Taştı

Karabük Aladağ, Safranbolu Kent Orman ve kentlerde bulunan piknik alanları, parklar hafta sonu sıcaklarında halkın akınına uğradı. Yaz sıcaklarında denize veya havuza gidemeyenler soluğu ormanda aldı.

Evde hazırladıkları yiyeceklerle piknik yapan vatandaşlar, çocuklarıyla birlikte doğada vakit geçirmenin tadını çıkardı. Ormanda metrelerce araç parkı oluştu. Orman içinde boş masa kalmadı, yerlere kilimler sererek piknik yapanlar oldu. Piknikçiler, özetle şunları söyledi: “Evler çok sıcak hiç durulmuyor. Denize gidemedik. Bizde serinlemeye ormana geldik. Burada hava esiyor çocuklarımız toprağa, ağaca temas ediyor ve çok mutlu oluyorlar. Bizlerde çok eğleniyoruz aynı zamanda da çok dikkatli oluyoruz. Sonuçta orman yangınları oluyor bizlerinde yüreği dağlanıyor. O yüzden görevliler olmasına rağmen bizlerde çok dikkat ediyoruz.” (Esra Oğuzkağan Özkan)

Bizi sosyal medyadan takip edin
parti binasindan kilicdaroglunun fotografi kaldirildi 2raVP6pQ
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
21 Mayıs, 2026 00:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Parti binasından Kılıçdaroğlu’nun fotoğrafı kaldırıldı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akçakoca İlçe Başkanı Tuğrul Abanoz, Kemal Kılıçdaroğlu’nun parti binasında bulunan fotoğrafını kaldırarak, “Bu resmi biz indiriyoruz. Oldu da mutlak butlan gelirse, sizin resminizi geri asacak yeni yönetimi ve başkanı da bulursunuz” dedi.

CHP Akçakoca parti binasında bir grup partili tarafından Kemal Kılıçdaroğlu’nun fotoğrafı duvardan kaldırıldı. İlçe Başkanı Tuğrul Abanoz yaptığı açıklamada, “Cumhuriyet Halk Partisi Akçakoca İlçe Teşkilatı olarak sadece Akçakoca’da değil Türkiye’nin dört bir yanında halkımız adına Kemal Kılıçdaroğlu’nun partimizi ideolojik ve stratejik olarak yanlış bir yola sürüklediğini kabul ediyor ve onun simgesini duvarlarımızdan indiriyoruz. Bu karar; halkın hakikat arayışını siyasette namuslu ve doğru bir duruşun talibidir. Kemal Kılıçdaroğlu’nun bu tavırları açıkça AK Parti’nin değirmenine su taşımaktan başka bir anlama gelmiyor. Bu söylem ve politikalar, ülkenin demokratik geleceğine zarar veriyor. Bizler AK Parti’nin çıkarları için değil halkın iradesi ve milletin menfaati için duruyoruz. Bu resmi biz indiriyoruz. Oldu da mutlak butlan gelirse, sizin resminizi geri asacak yeni yönetimi ve başkanı da bulursunuz” diyerek Kılıçdaroğu’nun fotoğrafını duvardan indirdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin