Piknik Alanları Doldu Taştı - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
30 Temmuz, 2023 16:53 tarihinde yayınlandı
0
0

Piknik Alanları Doldu Taştı

Karabük Aladağ, Safranbolu Kent Orman ve kentlerde bulunan piknik alanları, parklar hafta sonu sıcaklarında halkın akınına uğradı. Yaz sıcaklarında denize veya havuza gidemeyenler soluğu ormanda aldı.

Evde hazırladıkları yiyeceklerle piknik yapan vatandaşlar, çocuklarıyla birlikte doğada vakit geçirmenin tadını çıkardı. Ormanda metrelerce araç parkı oluştu. Orman içinde boş masa kalmadı, yerlere kilimler sererek piknik yapanlar oldu. Piknikçiler, özetle şunları söyledi: “Evler çok sıcak hiç durulmuyor. Denize gidemedik. Bizde serinlemeye ormana geldik. Burada hava esiyor çocuklarımız toprağa, ağaca temas ediyor ve çok mutlu oluyorlar. Bizlerde çok eğleniyoruz aynı zamanda da çok dikkatli oluyoruz. Sonuçta orman yangınları oluyor bizlerinde yüreği dağlanıyor. O yüzden görevliler olmasına rağmen bizlerde çok dikkat ediyoruz.” (Esra Oğuzkağan Özkan)

Bizi sosyal medyadan takip edin
belediye personelinin buldugu 175 gram altin sahibine teslim edildi yQ3p5DaU
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
29 Nisan, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Belediye personelinin bulduğu 17,5 gram altın sahibine teslim edildi

Kastamonu’nun Tosya ilçesinde belediye temizlik personelinin çalışırken yerde bulduğu 17,5 gram gelen altın, sahibine teslim edildi.

Kastamonu’nun Tosya ilçesinde, Belediye bünyesinde temizlik personeli olarak görev yapan Şaban Zorba, çalıştığı sırada yerde 17,5 gram gelen altın buldu. Zorba, bulduğu altını Tosya Belediyesi’ne getirerek teslim etti. Tosya Belediyesi tarafından yapılan araştırma sonrasında altının Erol Ataş isimli vatandaşa ait olduğu belirlendi. Tosya Belediyesine davet edilen Aktaş’a, kaybettiği altın teslim edildi.

Belediye personeline duyarlılığı için teşekkür eden Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Büyükacar, “Şaban Zorba’nın gösterdiği bu örnek davranış, hem insanlık adına hem de belediyemiz adına bizleri gururlandırmıştır. Emanete sahip çıkmanın ve dürüstlüğün en güzel örneklerinden birini sergileyen personelimiz, sergilediği bu duyarlılıkla hepimize örnek olmuştur. Bulunan altın sahibi Sayın Erol Aktaş’a teslim edilmiştir. Personelimiz Şaban Zorba’yı duyarlı ve örnek davranışından dolayı gönülden tebrik ediyor, Erol Aktaş’a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz” dedi. .

Bizi sosyal medyadan takip edin