Reklam
Reklam
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
14 Eylül, 2024 04:07 tarihinde yayınlandı
0

PFDK’dan, Düzcespor’a ceza

DÜZCE(İHA) – TFF 3. Lig 1. Grup’ta geçen hafta evinde Bursaspor ile karşılaşan Düzcespor para ve ihtar cezası aldı.

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’ndan (PFDK) konuyla ilgili yapılan açıklamada, “Düzce Cam Düzcespor Kulübünün, 7 Eylül 2024 tarihinde oynanan Düzce Cam Düzcespor – Bursaspor TFF 3. Lig 1. Grup müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde ev sahibi kulüp olduğu müsabakada ilk kez gerçekleştirilmesinden dolayı ihtar cezası ile cezalandırılmasına, aynı müsabakada Düzce Cam Düzcespor Kulübünün, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle 31 bin 500 TL para cezası ile cezalandırılmasına” denildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
uyusturucu operasyonlarda 7 kisi yakalandi U3c7QKMq
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
07 Mayıs, 2026 20:22 tarihinde yayınlandı
0
0

Uyuşturucu operasyonlarda 7 kişi yakalandı

Karabük’te düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında 7 şüpheli gözaltına alındı.

Karabük Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Karabük merkezde 3 ayrı operasyon gerçekleştirildi.

Şüphelilerin üzerlerinde, ikametlerinde ve iş yerlerinde yapılan aramalarda 149 sentetik ecza hapı, 4 gram metamfetamin, peçeteye emdirilmiş amfetamin ile 3 uyuşturucu kullanma aparatı ele geçirildi.

Gözaltına alınan 7 şüpheli, jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin