Peru’nun Şampiyonu CANiK - Karabük Haber Postası
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
01 Ekim, 2023 12:24 tarihinde yayınlandı
0
0

Peru’nun Şampiyonu CANiK

Amerika kıtasında bulunan 21 farklı ülkeden toplamda 100’ün üzerinde profesyonel atıcının katıldığı ve binlerce kişinin yakından takip ettiği INCAS CUP (IPSC PERU), CANiK ana sponsorluğunda gerçekleşti. Turnuvada mücadele eden CANiK Takım Kaptanı Nils Jonasson yarışmayı birincilikle tamamlayarak uluslararası şampiyonluklarına bir yenisini daha ekledi.

Dünyanın önde gelen hafif ve orta kalibre silah üreticisi CANiK, sportif atış müsabakalarına dünya genelinde destek vermeye devam ediyor. 16-17 Eylül 2023 tarihleri arasında Peru’da gerçekleştirilen INCAS CUP’ta (IPSC PERU) ana sponsor olarak yer alan CANiK, dünyanın önde gelen sporcularını ağırladı. Başta Güney ve Kuzey Amerika kıtası olmak üzere dünyanın 21 farklı ülkesinden toplamda 100’ün üzerinde seçkin atıcının katıldığı ve binlerce kişinin yakından takip ettiği INCAS CUP’ta mücadele eden CANiK Takım Kaptanı Nils Jonasson, yarışmayı birincilikle tamamladı.

“Sportif atıcılığın gelişimine desteğimizi sürdürüyoruz”

CANiK Genel Müdürü Cahit Utku Aral, “CANiK olarak, sportif atıcılığın ülkemizde ve dünyada gelişimine büyük önem veriyoruz, bu doğrultuda sporcularımızla bu spora destek olmaktan gurur duyuyoruz. Bu nedenle, Güney Amerika’nın önde gelen turnuvalarından birinde hem ana sponsor olarak yer almanın hem de şampiyon olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. CANiK olarak Peru gibi Güney Amerika’nın diğer ülkelerinde de projeler gerçekleştiriyor ve varlığımızı güçlendiriyoruz. Spor Atıcılık alanındaki turnuvalara olan desteğimizi sürdürerek, sadece ülkemizde değil aynı zamanda tüm dünyada sportif atıcılığın cazibesini daha da arttırmaya çalışacağız. Peru’nun ve bölgenin önemli yarışmalarından olan INCAS CUP sponsorluğumuz da stratejimizin bir parçasıdır. Canik Team Takım Kaptanımız Nils Jonasson’a elde ettiği başarılar için tebriklerimizi iletiyor, CANiK markamıza katkılarından dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz. Küresel arenada ve dünya genelinde her kıtada gücümüzü ürünlerimiz ve atıcılarımız ile sergilemeye devam edeceğiz” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
bafrada cokme riski tasiyan yapilar icin belediyenin daha ciddi onlemler almasi istendi rx6Rrjig
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
22 Nisan, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Bafra’da çökme riski taşıyan yapılar için belediyenin daha ciddi önlemler alması istendi

Samsun’un Bafra ilçesindeki çökme riski taşıyan iki müstakil tarihi yapı için belediye tarafından alınan önlemlerin yeterli olmadığını söyleyen mahalle sakinleri, daha ciddi önlemler alınmasını istedi.

Gazipaşa Mahallesi Bakkal Sokak’taki yapılar, hem yoğun yaya hem de araç trafiğinin ortasında adeta tehlike saçıyor. Yapıların ’kültür varlığı’ statüsünde olması nedeniyle doğrudan müdahale edilemediğini dile getiren Gazipaşa Mahallesi Muhtarı İsmail Öğreten, evlerden birinin çatısının tamamen çöktüğünü, diğerinde ise bacaların yıkıldığını ve dış cephe sıvalarının döküldüğünü ifade etti. Öğreten, ikinci yapıda ise üst katlarda belirgin çökme işaretlerinin görüldüğünü söyledi.

Bafra Belediyesi tarafından bölgeye geçici demir bariyerler yerleştirildiğini ancak bunun yeterli olmadığını belirten Öğreten, “Burası her an göçebilir durumda” diyerek uyarıda bulundu. Bakkal Sokak’ın okul güzergâhı olduğunu söyleyen Öğreten, sabah ve öğle saatlerinde yüzlerce öğrencinin bu güzergâhı kullandığını hatırlattı.

Mahalle sakinleri ise, belediyeden daha ciddi önlemler almasını talep etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin