Ihlas Haber Ajansı tarafından
01 Ekim, 2023 12:24 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Peru’nun Şampiyonu CANiK

Amerika kıtasında bulunan 21 farklı ülkeden toplamda 100’ün üzerinde profesyonel atıcının katıldığı ve binlerce kişinin yakından takip ettiği INCAS CUP (IPSC PERU), CANiK ana sponsorluğunda gerçekleşti. Turnuvada mücadele eden CANiK Takım Kaptanı Nils Jonasson yarışmayı birincilikle tamamlayarak uluslararası şampiyonluklarına bir yenisini daha ekledi.
Dünyanın önde gelen hafif ve orta kalibre silah üreticisi CANiK, sportif atış müsabakalarına dünya genelinde destek vermeye devam ediyor. 16-17 Eylül 2023 tarihleri arasında Peru’da gerçekleştirilen INCAS CUP’ta (IPSC PERU) ana sponsor olarak yer alan CANiK, dünyanın önde gelen sporcularını ağırladı. Başta Güney ve Kuzey Amerika kıtası olmak üzere dünyanın 21 farklı ülkesinden toplamda 100’ün üzerinde seçkin atıcının katıldığı ve binlerce kişinin yakından takip ettiği INCAS CUP’ta mücadele eden CANiK Takım Kaptanı Nils Jonasson, yarışmayı birincilikle tamamladı.

"Sportif atıcılığın gelişimine desteğimizi sürdürüyoruz"
CANiK Genel Müdürü Cahit Utku Aral, "CANiK olarak, sportif atıcılığın ülkemizde ve dünyada gelişimine büyük önem veriyoruz, bu doğrultuda sporcularımızla bu spora destek olmaktan gurur duyuyoruz. Bu nedenle, Güney Amerika’nın önde gelen turnuvalarından birinde hem ana sponsor olarak yer almanın hem de şampiyon olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. CANiK olarak Peru gibi Güney Amerika’nın diğer ülkelerinde de projeler gerçekleştiriyor ve varlığımızı güçlendiriyoruz. Spor Atıcılık alanındaki turnuvalara olan desteğimizi sürdürerek, sadece ülkemizde değil aynı zamanda tüm dünyada sportif atıcılığın cazibesini daha da arttırmaya çalışacağız. Peru’nun ve bölgenin önemli yarışmalarından olan INCAS CUP sponsorluğumuz da stratejimizin bir parçasıdır. Canik Team Takım Kaptanımız Nils Jonasson’a elde ettiği başarılar için tebriklerimizi iletiyor, CANiK markamıza katkılarından dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz. Küresel arenada ve dünya genelinde her kıtada gücümüzü ürünlerimiz ve atıcılarımız ile sergilemeye devam edeceğiz" dedi.

blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
07 Mart, 2025 20:52 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Polisin ruhsatsız maden ocağı denetiminde 3 ocak mühürlendi

Zonguldak’ta polis takımlarınca ruhsatsız maden ocaklarına yönelik yapılan kontrollerde 3 ocak mühürlendi. 1 şüpheliye isimli süreç başlatıldı.
Kilimli İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından maden ocağı kontrollerinde toplam 10 kaçak ocak incelendi. Polis sorumluluk alanında 5 adet, orman sorumluluk bölgesinde 5 adet olmak üzere toplam 10 kaçak ocak denetlendi.
Denetimler sonucunda 3 kaçak ocak mühürlendi. 1 kişi hakkında isimli süreç başlatıldı. 10 metre ray ve 1 vagon ele geçirildi. Kilimli’de kaçak kömür ocaklarına yönelik kontrollerin kararlılıkla devam edeceği bildirildi.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.