Peru’nun Şampiyonu CANiK - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
01 Ekim, 2023 12:24 tarihinde yayınlandı
0
0

Peru’nun Şampiyonu CANiK

Amerika kıtasında bulunan 21 farklı ülkeden toplamda 100’ün üzerinde profesyonel atıcının katıldığı ve binlerce kişinin yakından takip ettiği INCAS CUP (IPSC PERU), CANiK ana sponsorluğunda gerçekleşti. Turnuvada mücadele eden CANiK Takım Kaptanı Nils Jonasson yarışmayı birincilikle tamamlayarak uluslararası şampiyonluklarına bir yenisini daha ekledi.

Dünyanın önde gelen hafif ve orta kalibre silah üreticisi CANiK, sportif atış müsabakalarına dünya genelinde destek vermeye devam ediyor. 16-17 Eylül 2023 tarihleri arasında Peru’da gerçekleştirilen INCAS CUP’ta (IPSC PERU) ana sponsor olarak yer alan CANiK, dünyanın önde gelen sporcularını ağırladı. Başta Güney ve Kuzey Amerika kıtası olmak üzere dünyanın 21 farklı ülkesinden toplamda 100’ün üzerinde seçkin atıcının katıldığı ve binlerce kişinin yakından takip ettiği INCAS CUP’ta mücadele eden CANiK Takım Kaptanı Nils Jonasson, yarışmayı birincilikle tamamladı.

“Sportif atıcılığın gelişimine desteğimizi sürdürüyoruz”

CANiK Genel Müdürü Cahit Utku Aral, “CANiK olarak, sportif atıcılığın ülkemizde ve dünyada gelişimine büyük önem veriyoruz, bu doğrultuda sporcularımızla bu spora destek olmaktan gurur duyuyoruz. Bu nedenle, Güney Amerika’nın önde gelen turnuvalarından birinde hem ana sponsor olarak yer almanın hem de şampiyon olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. CANiK olarak Peru gibi Güney Amerika’nın diğer ülkelerinde de projeler gerçekleştiriyor ve varlığımızı güçlendiriyoruz. Spor Atıcılık alanındaki turnuvalara olan desteğimizi sürdürerek, sadece ülkemizde değil aynı zamanda tüm dünyada sportif atıcılığın cazibesini daha da arttırmaya çalışacağız. Peru’nun ve bölgenin önemli yarışmalarından olan INCAS CUP sponsorluğumuz da stratejimizin bir parçasıdır. Canik Team Takım Kaptanımız Nils Jonasson’a elde ettiği başarılar için tebriklerimizi iletiyor, CANiK markamıza katkılarından dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz. Küresel arenada ve dünya genelinde her kıtada gücümüzü ürünlerimiz ve atıcılarımız ile sergilemeye devam edeceğiz” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
kastamonu universitesi ile kirgiz milli universitesi arasinda is birligi nkzpUG2l
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
28 Nisan, 2026 20:30 tarihinde yayınlandı
0
0

Kastamonu Üniversitesi ile Kırgız Milli Üniversitesi arasında iş birliği

Kastamonu Üniversitesi ile Kırgız Milli Üniversitesi arasında imzalanan protokol kapsamında iki üniversite arasında eğitim, araştırma ve akademik değişim alanlarında yeni iş birlikleri geliştirilecek.

Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal, Kırgız Milli Üniversitesi’ni ziyaret etti. Kırgız Milli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Dogdurbek Çontoev tarafından kabul edilen ziyarette, iki üniversite arasındaki akademik ve kurumsal iş birliği imkanları ele alındı.

Rektör Çontoev, Kırgız Milli Üniversitesi’nin genel faaliyetlerine ilişkin bilgi vererek, kurumun önde gelen uluslararası üniversitelerle başarılı ortaklıklar yürüttüğünü ifade etti. Türkiye’deki üniversitelerle iş birliğinin giderek genişlediğini vurgulayan Çontoev, bu kapsamda Kastamonu Üniversitesi ile gerçekleştirilen görüşmenin özel bir önem taşıdığını belirtti.

Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal ise geçmişte kurulan iş birliği zeminini yeniden canlandırmak amacıyla ziyareti gerçekleştirdiklerini belirterek, akademik hareketlilik, karşılıklı deneyim paylaşımı, Orhun Değişim Programı kapsamındaki çalışmalar ve özellikle lisansüstü düzeyde ortak çalışmalara önem verdiklerini ifade etti.

Görüşmede ayrıca üniversiteler arası diyaloğun geliştirilmesi, kültürel ve akademik etkileşimin artırılması ile eğitim alanında ortak çalışmalar yürütülmesine yönelik konular değerlendirildi. Ziyaret kapsamında Kastamonu Üniversitesi ile Kırgız Milli Üniversitesi arasında ikili iş birliği protokolü imzalandı. İmzalanan protokol ile iki üniversite arasında eğitim, araştırma ve akademik değişim alanlarında yeni iş birliklerinin geliştirilmesi hedefleniyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin