Reklam
Reklam
top jpg
Ramazan Öztürk Avatarı
Ramazan Öztürk tarafından
30 Mayıs, 2024 13:14 tarihinde yayınlandı
0

Personel A.Ş.’de Toplu Sözleşme Görüşmeleri Başladı

Belediye-İş Sendikası ile Karabük Belediyesi Personel A.Ş.’nin çalışanlarını kapsayan toplu sözleşme görüşmeleri başladı.

Belediye-İş Sendikası Karabük Şube Başkanı Tarık Düzyer, 29 Mayıs tarihinde yapılan ilk görüşmede toplu sözleşme taslağında bulunan idari maddelerin imzalandığını söyledi.

Toplu sözleşme görüşmelerine 26 Temmuz tarihinde devam edileceğini ifade eden Belediye-İş Sendikası Şube Başkanı Tarık Düzyer; “Karabük Belediyesi Personel A.Ş.’nin çalışanlarını kapsayan 01.07.2024 tarihinden itibaren geçerli olacak Toplu İş Sözleşmesi  görüşmeleri 29.05.2024 Tarihinde ilk toplantısıyla başlamış olup,  Toplu Sözleşme taslağında bulunan idari maddeler tutanak altına alınarak imzalanmıştır. Toplu Sözleşme görüşmelerine 26.06.2024 tarihinde devam edilecektir. Toplu İş sözleşmemizin şimdiden üyelerimize Karabük Belediyesine hayırlı olmasını diler, bu sözleşmenin uzlaşmayla biteceğine inancımızın tam olduğunu bildirir, Karabük Belediyesi adına sözleşme sürecini yürüten Toplu Sözleşme Heyetine Teşekkür ederiz” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
yesilirmakta su seviyesi yukseldi vatandaslar tehlikeye ragmen kopruye akin etti gxBwalDj
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
23 Mayıs, 2026 00:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Yeşilırmak’ta su seviyesi yükseldi: Vatandaşlar tehlikeye rağmen köprüye akın etti

Tokat’ta son günlerde etkili olan yoğun yağışlar ve Almus Barajı’nın dolusavağının taşmasının ardından Yeşilırmak’ta su seviyesi yükseldi. İl merkezinden geçen ırmağın debisinin artmasıyla birlikte Atatürk Köprüsü çevresinde tehlikeli görüntüler oluştu.

Kent merkezinde gece saatlerinde yükselen su seviyesini gören vatandaşlar köprü üzerine akın etti. Taşkın riskine rağmen köprü çevresinde toplanan çok sayıda vatandaş, cep telefonlarıyla o anları görüntüledi. Bazı vatandaşlar, Yeşilırmak’ın uzun yıllardır ilk kez bu kadar yükseldiğini ifade etti. Kahverengiye dönen ve hızla akan suyun köprü ayaklarına kadar ulaştığı görüldü. Özellikle köprü altında oluşan güçlü akıntı dikkat çekti. Öte yandan Yeşilırmak’taki yükseliş dron ile havadan da görüntülendi. Görüntülerde suyun debisinin ciddi şekilde arttığı, köprü çevresinde yoğun insan kalabalığı oluştuğu ve ırmağın taşkın seviyesine yaklaştığı görüldü. Yetkililer, vatandaşların dere ve ırmak kenarlarından uzak durmaları konusunda uyarılarda bulundu.

Bizi sosyal medyadan takip edin