Reklam
Reklam

Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde bir asker şehit oldu

Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
24 Ağustos, 2023 11:14 tarihinde yayınlandı
0

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde, PKK terör örgütünün taciz ateşi sonucunda bir askerin şehit olduğunu bildirdi.

MSB’den yapılan açıklamada, “Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde, 24 Ağustos 2023 tarihinde, bir üs bölgesinden yol emniyetine çıkan unsurlara bölücü terör örgütü mensuplarınca açılan taciz ateşi sonucunda kahraman silah arkadaşımız P. Uzm. Çvş. Ali Demir ağır yaralanmış ve kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz” ifadelerine yer verildi.

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Şehit Ali Demir için yayınladığı taziye mesajında, şunları kaydetti:

“Kahraman silah arkadaşımız 24 Ağustos 2023 tarihinde şehit olmuştur. Kahraman şehidimize şahsım ve Milli Savunma Bakanlığı mensupları adına Allah’tan rahmet; kederli ailesi ve asil milletimize başsağlığı ve sabır dilerim.” (İHA)

Bizi sosyal medyadan takip edin

Şarampole yuvarlanan araçta bulunan şahıs hayatını kaybetti

sarampole yuvarlanan aracta bulunan sahis hayatini kaybetti LJMlvSFC
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Haziran, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Ordu’da meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan şahıs Samsun’da kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Kaza, Ordu’nun İkizce ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Yusuf Uslucan’ın içinde bulunduğu araç kontrolden çıkarak şarampole yuvarlandı. Kazada ağır yaralanan Yusuf Uslucan, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Terme Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Hastanede doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayan Yusuf Uslucan hayatını kaybetti. Uslucan’ın cenazesi, otopsi işlemlerinin yapılması amacıyla Samsun Adli Tıp Grup Başkanlığı’na gönderildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin