Bolu’nun Göynük ilçesinde pekmez kaynatmak için evinin kenarına ateş yakan vatandaşın otomobili ve evi yanarak hasar gördü.
Kürnüş köyünde meydana gelen olayda, H.K. isimli vatandaş evinin kenarında pekmez kaynatmak için ateş yaktı. H.K. işi bittiğinde ateşin başından ayrıldı. Ateşten sıçrayan alevler yakınında bulunan hafif ticari araca ve eve isabet etti. Yangın sebebiyle araç ve evde hasar meydana geldi.


Pekmez kaynatmak için yaktığı ateşle evi ve aracı yandı
Sağanak sağlık ocağını vurdu: Hastalar ve personel mahsur kaldı
BARTIN (İHA) – Bartın’da etkili olan sağanak yağış hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor. Kozcağız beldesindeki sağlık ocağının önünde oluşan su birikintisi nedeniyle hastalar binaya ulaşamazken, sağlık personeli içeride mahsur kaldı.
Bartın merkeze bağlı Kozcağız beldesinde etkili olan yoğun yağış sonrası sağlık ocağının giriş kısmında büyük su birikintisi oluştu. Su nedeniyle sağlık ocağına gitmek isteyen vatandaşlar binaya giriş yapamadı.
Sağlık ocağında görevli personelin de bina içerisinde mahsur kaldığı öğrenildi. İçeride yaklaşık 30 sağlık çalışanının bulunduğu belirtildi.

