Pekmez kaynatmak için yaktığı ateşle evi ve aracı yandı - Karabük Haber Postası
pekmez kaynatmak icin yaktigi atesle evi ve araci yandi 6XgEHgHp jpg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
27 Eylül, 2024 04:22 tarihinde yayınlandı
0
0

Pekmez kaynatmak için yaktığı ateşle evi ve aracı yandı

Bolu’nun Göynük ilçesinde pekmez kaynatmak için evinin kenarına ateş yakan vatandaşın otomobili ve evi yanarak hasar gördü.

Kürnüş köyünde meydana gelen olayda, H.K. isimli vatandaş evinin kenarında pekmez kaynatmak için ateş yaktı. H.K. işi bittiğinde ateşin başından ayrıldı. Ateşten sıçrayan alevler yakınında bulunan hafif ticari araca ve eve isabet etti. Yangın sebebiyle araç ve evde hasar meydana geldi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
fw 2
Asuman Doğan Avatarı
Asuman Doğan tarafından
25 Mart, 2026 10:37 tarihinde yayınlandı
0
0

Yenice’de kamyonun çarptığı yaya hayatını kaybetti

Karabük’ün Yenice ilçesinde kamyonun çarptığı yaya, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Zonguldak-Karabük kara yolunda meydana gelen kazada, İ.K. yönetimindeki 78 ABK 316 plakalı kamyon, Atatürk Mahallesi Sanayi Sitesi mevkisinde yolun karşısına geçmeye çalışan Mehmet Bıçaklıoğlu’na (42) çarptı.

İhbar üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Ağır yaralanan Bıçaklıoğlu 112 Acil Sağlık ekiplerince Yenice Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Talihsiz adam, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. Kamyon sürücüsü İ.K. ise nöbetçi cumhuriyet savcısının talimatıyla gözaltına alındı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin