Pedaldaşlar Derneği Üyeleri Öğrencilerle Buluştu - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
26 Mayıs, 2015 08:20 tarihinde yayınlandı
0
0

Pedaldaşlar Derneği Üyeleri Öğrencilerle Buluştu

BARTIN Pedaldaşlar Bisiklet Kulübü Derneği, Şehit Gürdal Çakır Ortaokulu öğrencileriyle buluştu.
Bartın Pedaldaşlar Bisiklet Kulübü Derneği, Şehit Gürdal Çakır Ortaokulu’nda okuyan öğrencilerle bir araya geldi. Öğrencilere bisiklet kültürü, bisiklet ve doğa birlikteliği, trafikte bisikletin taşıt olarak yeri ve trafik kuralları hakkında bilgiler veren Dernek Başkanı Ümit Bakay, “Derneğimizin bisiklet ile ulaşım, tatil, turizm, tur, festival, gezi, şenlik, yarış gibi faaliyetlerin etkinleştirilmesi ve geliştirilmesini sağlamanın yanı sıra Atatürk’ün gösterdiği hedef ve ilkeler doğrultusunda çağdaş yaşama uygun olarak, üyelerin ve sporcuların beden ve ruh sağlığını geliştirecek olanaklar hazırlamak ve onların fizik ve moral eğitimleri ile ilgilenmek, onları derneğin tesis ve faaliyetlerinden yararlandırmak gibi hedef ve ilkeleri bulunmaktadır” dedi.
Bakay, “Katılan ve destek veren tüm pedaldaşlara teşekkür eder, bisiklet sporunun Bartın’da da hak ettiği yere ulaşmasında dernek yönetimi olarak her zaman ortak çalışmalara hazır olduğumuzu bildirmek isteriz” diye konuştu.
Bilgilendirmenin ardından 25 öğrenciyle birlikte 10 kilometrelik bisiklet turu düzenlendi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
w 1
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
30 Nisan, 2026 11:50 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük TSO Olağan Meclis toplantısı yapıldı

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası’nın (KTSO) olağan meclis toplantısı, Meclis Başkanı Adnan Çebi başkanlığında meclis toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Toplantı, gündem maddelerinin görüşülmesiyle başladı. Ardından Ticaret ve Sanayi Odası  Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Çapraz, Nisan ayı içerisinde yürütülen faaliyetler hakkında meclis üyelerine kapsamlı bilgi verdi.

Toplantının devamında söz alan Akademik Danışman Prof. Dr. Taşkın Deniz, 2025 yılına ilişkin Karabük’ün nüfus verileri, ekonomik göstergeleri ile Türkiye ve Karabük’ün ithalat-ihracat verilerini paylaştı. Yapılan sunum sonrasında elde edilen veriler doğrultusunda değerlendirmelerde bulunuldu, sonuç ve öneriler üzerine istişareler gerçekleştirildi.

Bilgilendirme sunumunun ardından meclis üyelerinin karşılıklı görüş alışverişi ve değerlendirmeleriyle toplantı sona erdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin