blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
20 Temmuz, 2024 20:45 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Pazarspor’un yeni başkanı Uğur Aslan oldu

Pazarspor Olağan Genel Kurul Toplantısı’nda Uğur Aslan başkan seçildi.
Pazarspor’da bugün yapılan olağan genel kurul toplantısında yeni yönetim belirledi. Toplantı, divan ekibinin oluşturulmasının ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla toplantı başladı. Tek liste ile yapılan seçimlerde Uğur Aslan, Pazarspor’un yeni başkanı oldu. Başkan Aslan yeni dönemde hedeflerinin Pazarspor’u bir üst lige çıkarmak olduğunu belirtti.

"Amacımız Pazarspor’u bir üst lige taşımak"
Yönetim kuruluyla birlikte amaçlarının Pazarspor’u bir üst lige çıkarmak olduğunu ifade eden Uğur Aslan, "Yeni yönetim kurulumuzla yeniden Pazar’a heyecan verecek takviyeler yaptık. Yönetim kurulu üyelerimizle beraber amacımız Pazarspor’u bir üst lige taşımak. Ben geçen yılki genel kurulda da hedefimizin bir üst lig olan ikinci lig ve sonra birinci lig olarak söylemiştik. Sözümüzün yine arkasındayız. Pazarspor’u bir üst lige taşıdığımız zaman Pazar’da ki küskünlükleri ve herkesin eleştirileri ortadan kalkacak. Pazar hepimizin. Bu yüzden de herkesin elini taşın altına koyması lazım. Bu anlamda da hedefimiz için transferler yapıyoruz" ifadelerini kullandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
26 Mayıs, 2025 00:15 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Çorum’da yaşlı kadın evinde ölü bulundu

Çorum’un Alaca ilçesinde yakınlarının haber alamadığı yaşlı bayan, yalnız yaşadığı konutunda meyyit bulundu.
Olay, Alaca ilçesi Günhan Mahallesi Sakarya Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgilere nazaran, 80 yaşındaki Makbule Susam’dan bir müddettir haber alamayan yakınları, durumu 112 Acil Davet Merkezine bildirdi. İhbar üzerine yaşlı bayanın adresine polis ve sıhhat takımları sevk edildi. Konuta giren takımlar, yaşlı bayanın hayatını kaybettiğini belirledi. Yapılan incelemelerin akabinde Makbule Susam’ın cenazesi, otopsi yapılmak üzere Alaca Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Susam’ın kesin vefat sebebi yapılacak otopsi sonucunda belirlenecek.
Ekipler olayla ilgili inceleme başlattı.

Bizi sosyal medyadan takip edin