Düzce‘de kapalı pazar yerinde taşınmakta olan dükkanda çıkan yangın korkuttu.
Yangın, Aziziye Mahallesi, eski kapalı pazar yerinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre yeni açılan pazar yerine taşınan bir dükkanda belirlenemeyen bir sebeple yangın çıktı. Alevleri gören çevredeki vatandaşlar durumu Düzce Belediyesi itfaiye müdürlüğü ekiplerine bildirdi. Kısa süre içerisinde bölgeye gelen Düzce Belediyesi itfaiye müdürlüğü ekipleri alev alev yanan dükkandaki yangını kısa süre içerisinde söndürerek kontrol altına aldı. Yangın maddi hasar ile atlatıldı.


Pazar yerinde korkutan yangın
Bartın’da şiddetli fırtına: ağaçlar Otomobillerin üzerine devrildi
Bartın’da akşam saatlerinden itibaren etkisini gösteren fırtınanın şiddetini artırmasıyla ağaçlar otomobillerin üzerine devrildi.
Edinilen bilgiye göre, akşam saatlerinde başlayan sağanak yağış ve fırtına sonrası Bartın’ın Ellibaş Köyü’nde, düğün yapılan bir alanın yakınındaki ağaç fırtına nedeniyle devrildi. Büyük bir gürültüyle devrilen ağaç, düğüne katılanlarda paniğe neden olurken, altında kalan 3 otomobilde hasar meydana geldi. Bölgeye sevk edilen itfaiye ekipleri, devrilen ağacı keserek araçları çıkardı.
Öte yandan Bartın’ın Amasra ilçesi Küçük Liman mevkiinde ise bir ağaç, park halindeki otomobilin üzerine düştü. İhbar üzerine olaya müdahale eden ekipler ağacı kısa sürede olay yerinden kaldırırken, otomobilde maddi hasar meydana geldiği öğrenildi.

