Reklam
Reklam

Patlayan su borusu sebebiyle vatandaşlar neye uğradıklarına şaşırdı

Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
28 Temmuz, 2023 10:17 tarihinde yayınlandı
0

Kastamonu’nun İnebolu ilçesinde şehir merkezinde belediye ekiplerince çalışma sırasında su borusunun patlamasıyla vatandaşlar su altında kaldı. Patlayan su borusu sebebiyle birçok işyeri ve vatandaş ıslandı.
Kastamonu’nun İnebolu ilçesinde en işlek caddelerinden Cumhuriyet Caddesinde İnebolu Belediyesi ekiplerince çalışma yapıldığı sırada su şebeke hattı patladı. Patlayan su borusundan tazyikli su, metrelerce yükseğe ulaşarak işyerlerin ve vatandaşların üzerine sıçradı. Patlayan su borusu sebebiyle bazı işyerleri ve vatandaşlar su altında kalarak ıslandı. İnebolu Belediyesi ekipleri, bölgeye verilen su şebeke hattını keserek zarar gören boruyu onarmak için çalışmasını sürdürüyor.
Öte yandan patlayan su borusu, bir işyerinin güvenlik kamerasına da yansıdı. Belediye işçisinin kazmasını vurmasıyla su borusunun patladığı ve tazyikli suyun metrelerce yükseğe çıkarak işyerlerin ve vatandaşların üzerlerine döküldüğü görülüyor. (İHA)

 

Bizi sosyal medyadan takip edin

Alaplı SGK Müdürlüğüne Muhammet Çetin atandı

alapli sgk mudurlugune muhammet cetin atandi Kd94LIuD
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Haziran, 2026 20:22 tarihinde yayınlandı
0 0

Zonguldak’ın Alaplı İlçe Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürlüğüne Muhammet Çetin atandı.

Alaplı ilçesinde Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürlüğün’de 15 yıldır SGK Merkez Müdürlüğünde görev yapan Muhammet Çetin atandı.

Muhammet Çetin, Alaplı ilçesindeki yeni SGK binasının çalışma ortamının çok güzel olduğunu belirterek, ekip arkadaşlarıyla özverili bir şekilde çalışacağını ifade etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin