Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
17 Nisan, 2019 14:17 tarihinde yayınlandı
0

Patlak ve Özer’den Başkan Vergili’ye hayırlı olsun ziyareti

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili´ye “hayırlı olsun” ziyaretleri devam ediyor.

Karabük Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Patlak ve Karabük Adli Yargı Komisyon Başkanı ve 1. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Beytullah Özer, 31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinde 3. kez Karabük Belediye Başkanlığına seçilen Rafet Vergili’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak, yeni dönem çalışmalarında başarılar dilediler..

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Karabük Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Patlak ve Karabük Adli Yargı Komisyon Başkanı ve 1. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Beytullah Özer’e ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, teşekkür etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
cubuk demir yuklu tir devrildi osb yolu trafige kapandi tRWehsyI
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
20 Mayıs, 2026 20:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Çubuk demir yüklü tır devrildi, OSB yolu trafiğe kapandı

Zonguldak’ın Karadeniz Ereğli ilçesinde Organize Sanayi Bölgesi (OSB) yolunda meydana gelen trafik kazasında çubuk demir yüklü tır devrildi. Kaza nedeniyle yol bir süre çift yönlü olarak ulaşıma kapandı.

Edinilen bilgiye göre, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği tır yol kenarına devrildi. Devrilmenin etkisiyle dorsede bulunan çubuk demirler yola savruldu. İhbar üzerine olay yerine polis, jandarma, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Kaza sonrası yolda araç kuyrukları oluşurken, ekipler trafiği alternatif güzergahlara yönlendirdi. Devrilen tırın kaldırılması ve yola saçılan demirlerin temizlenmesi için vinç destekli çalışma başlatıldı.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin