Karabük Postası tarafından
17 Nisan, 2019 14:17 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Patlak ve Özer’den Başkan Vergili’ye hayırlı olsun ziyareti

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili´ye "hayırlı olsun" ziyaretleri devam ediyor.

Karabük Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Patlak ve Karabük Adli Yargı Komisyon Başkanı ve 1. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Beytullah Özer, 31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinde 3. kez Karabük Belediye Başkanlığına seçilen Rafet Vergili’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak, yeni dönem çalışmalarında başarılar dilediler..

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Karabük Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Patlak ve Karabük Adli Yargı Komisyon Başkanı ve 1. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Beytullah Özer'e ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, teşekkür etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
22 Kasım, 2025 04:15 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Tokat’ta 5 lise öğrencisi tavuk dürüm yedikten sonra hastanelik oldu

Tokat’ta Zübeyde Anadolu Lisesi’nde eğitim gören 5 öğrenci, öğlen ortası sipariş verdikleri tavuk dürümü yedikten bir müddet sonra rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı.
Edinilen bilgiye nazaran Z.U., E.İ., A.K., M.A. ve B.C. kent merkezindeki bir işletmeden tavuk dürüm sipariş verdi. Öğrenciler yemekleri tükettikten sonra rahatsızlandı. Öğrencilerin durumunun berbatlaşması üzerine 5 öğrenci, Tokat Devlet Hastanesi’ne sevk edilerek besin zehirlenmesi kuşkusuyla tedavi altına alındı. Öğrencilerin sıhhat durumlarının uygun olduğu, müşahede altında tutuldukları öğrenildi.
Olayla ilgili inceleme başlatılırken işletmeden numune alındığı ve gerekli denetimlerin yapıldığı öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin