Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
14 Eylül, 2023 22:54 tarihinde yayınlandı
0

Parkta parmağı kopan çocuk Ankara’ya sevk edildi

Karabük’te oyun oynadığı parkta spor aletine sıkıştırdığı parmağı kopan çocuk Ankara’ya sevk edildi.
Olay, 5000 Evler 75.Yıl Mahallesi’ndeki parkta meydana geldi. Parkta oyun oynayan M.S.Y., adımlama aletine çıkarak spor yapmaya başladı. M.S.Y’nin spor aletine sıkıştırdığı sol elinin baş parmağı koptu. Çevredekilerin yardımına koştuğu çocuk ihbar üzerine gelen sağlık ekipleri tarafından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.
Burada ilk tedavisi yapılan M.S.Y, Ankara İbni Sinan Hastanesi’ne sevk edildi. Ameliyata alınan çocuğun tedavisi sürüyor. (İHA)

Bizi sosyal medyadan takip edin
siddetli dolu etrafi beyaza burudu alt gecitler suyla doldu nRNLMzEE
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
13 Mayıs, 2026 00:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Şiddetli dolu etrafı beyaza bürüdü: Alt geçitler suyla doldu

Bolu’da gün boyu aralıklarla devam eden sağanak yağış, öğleden sonra şiddetini artırarak yerini doluya bıraktı. Aniden bastıran dolu yağışı kenti adeta beyaza bürürken, yollar ve alt geçitler göle döndü.

Bolu kent genelinde sabah saatlerinden itibaren aralıklarla etkili olan sağanak yağış, öğleden sonra yerini şiddetli doluya bıraktı. Yaklaşık yarım saat boyunca aralıksız devam eden yağış sebebiyle kentin bazı noktaları kısa sürede adeta beyaz örtüyle kaplandı.

Alt geçitler göle döndü

Şiddetli yağışın ardından kentin en önemli ulaşım ağlarından biri olan D-100 kara yolunun yol kenarları ve alt geçitler suyla dolup taştı. Adeta göle dönen alt geçitlerde ilerlemekte güçlük çeken sürücüler trafikte zor anlar yaşadı. Su birikintileri nedeniyle ulaşımda zaman zaman aksamalar meydana gelirken, vatandaşlar ve araçlar ilerlemekte güçlük çekti.

Bizi sosyal medyadan takip edin